INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ni danas neće u blokadu jer neće pustit oni koji su i jučer štopali 🙁

Pa što vas toliko muče te blokade? Nek ide svaki dan 3-5% i sve ok. Za mjesec-dva smo na 450%
[lol]
[/quote]
Ma najmanje 1000 % po tebi idemo mi prije nazad na 11 kuna a onda možda rast .

tržište reagira uvijek sa zadrškom pa će tako i na "EU vijest" [yawn]

Ni danas neće u blokadu jer neće pustit oni koji su i jučer štopali 🙁

Možda ipak danas ide u blokadu ali onu drugu [undecid]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Koliko je tu trtaroša, čim neko lupi po bidu odmah još 5 malih udre za njim sa svojom sićom [lol]
Pa budite malo ulagači, bar na mjesec-dva, a ne ovako uzmete svaki dan par bureka i onda pjevate borbene!
Zaradite napokon kao pametni ulagači, a ne kao burekđije! [bye]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

hahaha
koja ekipa
strava od berze
sad će lupati po bidu ovi koji su sumanuto ujutro trpali po 17,60-17,80

Postanite Eu-robovi

Sad opet okreće prema gore, a burekđije bježe s prodaje, pucam od smijeha [lol]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

ivana sedma, ivana i sedam patuljaka;

delux, tigrus ( kuruza) , compa, igrac, bestija, pozitiva, khmm, gismund naravno
fali tu i rezervna klupa, cacone, plavi……

evo nije vam uspio ni ovaj pokušaj obrane cijene, ali pitam se što će biti kada odlučite pretrpjeti gubitak i sve istresete na bid, hoćemo li stati ovaj put na 11 ??????

Ja nemam pojma o čemu pričaš , samo komentiram trgovanje , gledam šta se dešava , da netko zna gdje ćemo stati taj sigurno ne bi bio na ovom forumu !
[/quote]

brutalni kapital je opet demonstrirao moc.

poslije cu Vam pokazati sto znaci biti zbilja mocan mag burze…
[wink]

Zatvaranje iznad 18 bu te vidli!

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Ko bi reka da ima toliko municije. Upri, jesmo ušli ili nsmo?

@pinokio

o cem ti to bulaznis?
[smiley]

Još pokoji hitac zaostalih kooperanata. Ma neka se i oni istresu na ovim cijenama.zaslužili su. Sada barem ne utječu značajno na cijenu-svi zadovoljni.

neće uvijek biti ovako.

Pa nevjerojatno, pa dajte zatucite Ingru na 15 kn, ili još bolje na 10 kn! Koji likovi [angry]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close