14.06.10. 10:17h
kolege, s obzirom na promete valjd avam je jasno koliko je sati…lp
minimi*
nije mi bitno da li ćete mi vjerovat ili ne…znam da nisam lagao kaj se tiče posla i to je to…a za prvi dio ćete vidjeti danas ili sutra…ostatak uskoro
prošlo je danas, sutra i prekosutra, kolega pobjeda (crni-ivo) ??
jel se sjećate one famozne “srijede” od prije koji mjesec?kad ste isto ovako drukali, pa netragom nestali i onda počeli pričati o stečaju?
nemam ingr, ne namjeravam kupiti i briga me, samo me smeta što ovakvi brokerčići mogu njihati dionicu tamo-vamo, a HANFA ništa ne radi.
14.06.10. 10:17h
kolege, s obzirom na promete valjd avam je jasno koliko je sati…lp
minimi*
nije mi bitno da li ćete mi vjerovat ili ne…znam da nisam lagao kaj se tiče posla i to je to…a za prvi dio ćete vidjeti danas ili sutra…ostatak uskoro
prošlo je danas, sutra i prekosutra, kolega pobjeda (crni-ivo) ??
jel se sjećate one famozne "srijede" od prije koji mjesec?kad ste isto ovako drukali, pa netragom nestali i onda počeli pričati o stečaju?
nemam ingr, ne namjeravam kupiti i briga me, samo me smeta što ovakvi brokerčići mogu njihati dionicu tamo-vamo, a HANFA ništa ne radi.
[/quote]
Možda imaju deal s hanfom?
A što se tiče pobjede, mislim da je imao ponudu da upravlja tuđim portfeljem i da sve iznad 120 ili tu negdje na ingri do kraja godine uzme sebi i nije pristao. A jučer nudi oklade u 50 k kn. [lol]
btw nitko ne komentira dvije stavri:
1. fondacija guggenheim zainteresira je za gradnju muzeja i hotela u vrijednosti od 1 mlrd$ na istočnoj strani istre
2. njemci žele uložiti orgomna sredstva u dalmaciju (u građevinu)
3. poslovi koje ja navodim..
1. …internetski portal Croatian Times u utorak je objavio izjavu zamjenice direktora i šefice službe za odnose s javnošću Zaklade Solomon R. Guggenheim Eleonor Goldhar koja veli "da zaklada koja upravlja muzejom u New Yorku ne planira graditi muzej u Puli". [embarass]
Nastavlja da "bez obzira na posjet predstavnika američke tvrtke G2 Investment Group Zaklada nije razmatrala niti je odobrila bilo kakav projekt u Hrvatskoj". GLAS ISTRE
2. Nijemci će MOŽDA uložiti lovu kod nas, a tko će izvoditi radove, o tom potom. prezdaužena Ingra teško da će upasti kod pedantnih Nijemaca koji traže solventne i bonitetne izvođače radova
3. na žalost, vi kolega odavno niste refernca kojoj se vjeruje na ovom forumu [embarass]
[/quote]
dragi kolega…kao prvo od kada vam je taj članak??? dajte postajte datum..
drugo niste gledali jučer hrt1 oko 22 sata? – niste jer nebi ovo pisali…
lp
zanimljiva ideja, ali obranu cijene treba platiti. sumnjam da bi se dali nagovoriti…
ali zato ovim putem apeliram na HANFU, USKOK i DORH da posebno obrate pozornost na
transakcije koje će se izvršiti od 17. i 18.6., te od 21. do 25.6.
također bi trebalo organizirati sastanak s predsjednicima Josipovićem i Mesićem kako
bi zatražili zaštitu od brokerskih kuća koje utječu na pad dionica. mislim na takozvani "konzorcij".
postoji osnovana sumnja da su te brokerske kuća plaćene od ingrinih konkurenata, a također bi sve trebao istražiti Ured za sprječavanje pranja novca.
Evo zašto se danas ne trguje, sve si ih potjerao !
dragi kolega…kao prvo od kada vam je taj članak??? dajte postajte datum..
drugo niste gledali jučer hrt1 oko 22 sata? – niste jer nebi ovo pisali…
lp
pa potrudi se malo i sam, nisam ovdje da bih ispunjavao tvoje želje i pozdrave [lol]
a to što HDZ-ova televizija izmišlja po nalogu jace me uopće ne zanima, imaš službenu izjavu zamjenice direktora i šefice službe za odnose s javnošću Zaklade Solomon R. Guggenheim Eleonor Goldhar koja je jasno i glanso rekla da zaklada Guggenheim koja upravlja muzejom u New Yorku ne planira graditi muzej kod nas! [bye]
Naivna Vlada a i svi ostali. G2 Investment Group više ne otvara web stranicu ali ima nešto u arhivi. Oni sa muzejima Guggenheim nemaju veze kolko kišne gliste sa istraživanjem svemira. Došla se ekipa najesti pršuta, sira degustirati vina I. Jakovčića (isto naivca). U arhivi o njima piše:
"G2 Investment Group is an independent, privately‐owned financial services firm that is engaged in investment management, advisory, private capital raising and other capital markets activities. G2 has offices in New York, Los Angeles and Hong Kong."
Poslovni moto im je:
MATCHING CUTTING-EDGE INVESTMENT IDEAS WITH SMART, ACTIVE, LIQUID CAPITAL ?!
Nisu oni došli nudit lovu niti programe, oni su došli UZETI lovu ako im ju naivci ponude…….zaboravite!
…nema tu nekog ozbiljnijeg rasta do kraja godine ako se ne pojavi dobar posao(moje skromno mišljenje)…zasada čamljenje na ovim razinama i lagani pad…jedino što me malo plaši je razina ispod 27…nadam se da sam u krivu jer ako je tako fino će mi se minus podebljat…
Neznam da li je lik koji se krca INGRom ovih dana na forumu i čita ovo jer mu ovim putem skidam kapu. Lijepo to radi i na asku i na bidu, kombinacija, a sve na maloj razlici postotka, [thumbsup]
kao što sam rekao…
do 29.50 pa natrag gore..
lp i see you
Neznam da li je lik koji se krca INGRom ovih dana na forumu i čita ovo jer mu ovim putem skidam kapu. Lijepo to radi i na asku i na bidu, kombinacija, a sve na maloj razlici postotka, [thumbsup]
Krcaju se nekoliko skrbničkih računa od 15 do 25 mjesta. Sada tko iza njih stoji, to se ne vidi, ali da je broj malih manji unazad mjesec dana, to se takođe vidi. [thumbsup]
Krcaju se nekoliko skrbničkih računa od 15 do 25 mjesta. Sada tko iza njih stoji, to se ne vidi, ali da je broj malih manji unazad mjesec dana, to se takođe vidi. [thumbsup]
[/quote]
ili ti djelatnici banaka koje će dati kredit..oni znaju da je stavr rješena pa iskorištavaju niske cijene prije objave u medijima…
like allways..
neka…s obzirom da spašavaju ingru neka i onda zarade..heheh