Da li je tu uključeno ovih NEKONSOLIDIRANIH 30 mil. kuna gubitka iz 1Q ili ne ?
Hvala
Dakako! [tongue]
Po nerevidiranom i nekonsolidiranom izvješću za prvi kvartal 2008. gubitak je 11,475 kn.
Odgovor na tvoje pitanje je da, minimalna dobit će biti u 2008. godini 50 mil. kn.
Odlično, već su mi malo dosadile priče o oporavku. Kad se samo sjetim da je Galinec rekao da će prva polovica 2007 biti prekretnica. Baš onda smo pali sa 1900 na 1000 kuna. Valjda je ovaj put u pravu.
Dakako! [tongue]
[/quote]
Zanimljiv podatak vezan za INDG je sljedeći: broj dioničara na datum izvješća za 1Q = 2.762. Nas 265 (hrabrih) je sudjelovalo u dokapu. Nemam uvid u CD, ali kontam da ima još uvijek puno radnika (sadašnjih i bivših) s 1 do 5 dionica.
Nije zgodno. Manje od 10%. Ima više dioničara nego radnika. Nadam se da Galinac neće otpuštati dionice i baš me zanima ko je upisao iz prvih 10. Kad ćemo dobiti više te dionice ????
možda je neki radnik u pitanju,onda prodaje pošto po to,da je samo na kupnji bilo i po 500 kuna,on bi ih prodao,šta oni jadni znaju..
A možda je čovjek zaključio da će sa tom lovom kupiti nešto drugo što će brže rasti…
Čudi me da na zse nema nikakve vijesti o obustavi trgovanjem zbog pada cijene INDG!? [huh]
A možda je čovjek zaključio da će sa tom lovom kupiti nešto drugo što će brže rasti…
aaaaaaaaaaaaaa
ovaj je dobar …