Ina ne želi biti vlasnik Diokija

Naslovnica Forum Komentari članaka Ina ne želi biti vlasnik Diokija

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kako nemam više živaca za ove POLTRONE bit ću kratak !

NEZNANJE, NEZNANJE i NEZNANJE ! ! !
Naravno postoje mali sitni interesi malih sitnih duša koji su puni negativne energije i nemogu učiniti ništa za svoje vrijedne radnike, vlasnike i cijelu društvenu zajednicu.
A ako neznaju sastavit program i plan restrukturiranja samo neka mi se jave.

nema toga čega netko ne želi biti vlasnik samo je pitanje cijene, a Šikonja zna da kaže suprotno da bi cijena šiknula preko 50% zato je on poslušan svojim gazdama ugarima koji će mu omogućiti da ima još veći podvaljak, pa bi jednoga dana mogao postati predsjednik Sabora

imam prijedlog. nek se zbroji koliko je dioki preplatio u cijeni plina zadnjih 5-6 godina i nek onda, ako je dioki u plusu u odnosu na dug za etan i plin, neka ina vrati dioki-u novac i nek dioki blokira racun Ina-e, ako se ustanovi da je Vlada RH dozvolila Prirodnom plin d.o.o. da prodaje plin skuplje nego u okruzenju. Dakle, sto se ceka?

ma necete vi nista izgubiti. dajte posla mladim ljudima s fakulteta koji ce raditi za 7 tis kn, a ove koji bi radili sa 60 i kusur godina za 20 tis kn u mirovinu, pa da vidite kako nema gubitaka.

dioki je mafijaška kompanija

danas je u Dini na omišlju došao još jedan stari mafijaš,gdin,Slavko Linić
jadan se brine za radnike,,,,,brine se on za svoj udio u kompaniji
jedan hdz,a jedan sdp,nema pravila,MAFIJAŠI

Što da kažem ? Istina da ja i PETAR imamo sve informacije i KLJUČEVE raja ili pakla ! Malo se šalim !
Imate pravo gledajući vlasništvo vrlo čudno da SDP i HDZ mogu biti složni u istoj kompaniji, ali ako znamo da je ista banka onda je već jasno zašto su tamo dobri a u saboru zločesti !
Ali tu nam draga braćo nema više pomoći TKO se upisao u knjigu dioničara nemožemo ga više izbrisat ! Sjećamo se dobro one IDEJE o 100-200 bogatih podobnika !
Istina da bi i preživjeli ili ostvarili dobit moraju i znat radit posao koji im je netko poklonio !
A nama pametnima je preostalo da prodajemo svoje znanje jer je to jedini RESURS koji nemogu ukrasti u ovoj jadnoj i siromašnoj zemlji !

New Report

Close