Tako je to kada su od elitne medicinske istraživačke ustanove postali najobičnija trgovina krvnom preparatima… krv je barem najjeftinija….
Imunološki zavod izgubio je ugled, stručnost i kvalitetu, i postao obično trgovačko društvo, uvozznici, pa ne znam zašto bi država – tj., porezni obveznici – baš njih izvlačila iz dreka? A da ih saniramo , pa jeftino prodamo? Deja vu
Jako je to tužno kada takav gigant propada.A svima je sve jedno.Nekada kada je čovijek rekao da radi u Imunološkom to je bio pojam a sada je sramota!!!!Jako je to tužno ali nažalost to nije jedina institucija u Hrvatskoj koja propada ili koja je propala…..Ja mislim da je došlo vrijeme da se svi pitamo što čemo raditi i što čemo ostaviti našoj dijeci da rade???Kako je krenulo to sve niko neče ništa radit i svi čemo na socijalu a ko če to plačat…..Kada na socijalnom i oni što trebaju dobit moraju dokazivati da bi dobili!!!!!Imala bi još puno pisati ali ja sam majka i moram se pobrinuti za svoju dijecu!!!!!Spasimo Hrvatske firme da imamo gdije radit!!!!!!!