EN DE

Imunološki zavod od HFP-a traži 25 mil. kuna pozajmice za preživljavanje

Naslovnica Forum Komentari članaka Imunološki zavod od HFP-a traži 25 mil. kuna pozajmice za preživljavanje

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Tako je to kada su od elitne medicinske istraživačke ustanove postali najobičnija trgovina krvnom preparatima… krv je barem najjeftinija….
Imunološki zavod izgubio je ugled, stručnost i kvalitetu, i postao obično trgovačko društvo, uvozznici, pa ne znam zašto bi država – tj., porezni obveznici – baš njih izvlačila iz dreka? A da ih saniramo , pa jeftino prodamo? Deja vu

Jako je to tužno kada takav gigant propada.A svima je sve jedno.Nekada kada je čovijek rekao da radi u Imunološkom to je bio pojam a sada je sramota!!!!Jako je to tužno ali nažalost to nije jedina institucija u Hrvatskoj koja propada ili koja je propala…..Ja mislim da je došlo vrijeme da se svi pitamo što čemo raditi i što čemo ostaviti našoj dijeci da rade???Kako je krenulo to sve niko neče ništa radit i svi čemo na socijalu a ko če to plačat…..Kada na socijalnom i oni što trebaju dobit moraju dokazivati da bi dobili!!!!!Imala bi još puno pisati ali ja sam majka i moram se pobrinuti za svoju dijecu!!!!!Spasimo Hrvatske firme da imamo gdije radit!!!!!!!

New Report

Close