Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Imamo 77 ruku, dovoljno za rušenje Marića

Naslovnica Forum Komentari članaka Imamo 77 ruku, dovoljno za rušenje Marića

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Dvoglava partija broji zadnje dane a trolovi se prepucavaju! Ovce su progledale! Novi izbori-novi ljudi!

baš tako, ovce su progledale i više neće dati glas prevari zvanoj MOST!” nikad više glas za MOST, destablizirajući i destruktivni faktor u HR politici koji se skriva iza lažnog domoljublja i njihove prozirne glume za tobožnja viša načela kojih se sami ne drže! NIKAD VIŠE MOST!

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

odličan članak, odlična analiza stanja:
https://www.vecernji.hr/premium/plenkovic-je-najspremniji-za-izbore-1167387

Ako se Sabor raspusti možda stignemo ne na treće, nego i na četvrte izbore do kraja ove godine.
Zato treba podržati MOST, jer stručnost, znanje i utemeljenost izjava Nikole Grmoje je neupitna.
Trebalo bi mu dati veće ovlasti od postavljanja ministra MUP-a i pravosuđa.
Grmoja je izjavio nešto što je okrenulo političku scenu i ustvrdio dosad nešto neviđeno na hrvatskoj političkoj sceni.
Ministricu može biti sram što se gađa mobitelom, a on je čak i tom trenutku ostao pribran.
Time je svima dokazao da je vrijeme da on postane premijer. MOST ovci su stručni, sam pogled na gospođu odjevenu u žuto jaje jučer u Sabor nudi stabilnu i kompetentnu Vladu MOST-a.

poznato je svima da je u Saboru uvijek bilo dovoljno ruku za razliku od pametnih glava, kojih je uvijek kronični nedostatak

Ako se Sabor raspusti možda stignemo ne na treće, nego i na četvrte izbore do kraja ove godine.
Zato treba podržati MOST, jer stručnost, znanje i utemeljenost izjava Nikole Grmoje je neupitna.
Trebalo bi mu dati veće ovlasti od postavljanja ministra MUP-a i pravosuđa.
Grmoja je izjavio nešto što je okrenulo političku scenu i ustvrdio dosad nešto neviđeno na hrvatskoj političkoj sceni.
Ministricu može biti sram što se gađa mobitelom, a on je čak i tom trenutku ostao pribran.
Time je svima dokazao da je vrijeme da on postane premijer. MOST ovci su stručni, sam pogled na gospođu odjevenu u žuto jaje jučer u Sabor nudi stabilnu i kompetentnu Vladu MOST-a.

najprije sam pomislio “pa ovaj nije normalan”…a onda sam skužio da je to sarkazam pa sam ti dao 100

Lako za to što će svi ti MOST-ovci koji se bahate u Saboru i podsmjehuju
svima bez dokaza i ultra bolesnim konstrukcijama prijete kao kauboji završiti na kraju na cesti i
bez posla, nego uništiše nam ZSE totalno. Mislim da će stradati i mnogi pošteni ljudi koji
podržavaju MOST jer ovo što rade je delirij i luđaštvo.

Burzu je upropastio agrokor i kradja orkestrirana kradezeom bagrokorom i rusofilima svakih vrsta. Pokrali su hpb, zaba, sve firme agrokora i unistili ne samo burzu nego i mirovine i radna mjesta i isporucili zemlju rusiji…hdz kao patriotska steanka vise ne postoji !

Status Quo: Roll Over Lay Down

renči, show me the numbers;)

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Nek mu Maras pokaže ” numbers” :):) Trebalo bi ga sad priupitat o nekim stvarima 🙂

zar se ne bi trebalo glasovati dok Partija ne pobijedi, iz jednoumlja u bezumlje

Nek mu Maras pokaže " numbers" :):) Trebalo bi ga sad priupitat o nekim stvarima 🙂

neka ga odvede i pokaže mu zgarište na Bjelolasici, valjda je tako zamišljao Hrvatsku, tupo tupavi

nakon ovog fjaska, bernardić treba dati ostavku, a sa sobom neka povede jovanovića, đujića, opačićku, ostojića, glavševića, stazića, a može i kompanjona petrova!

New Report

Close