IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po mome skromnom mišljenju veći krivac je zaba skrbnički na 2.mjestu
Sama činjenica da je Đukan od početka godine prodao 400 a oni preko 800 dionica puno govori..
S tim da je Đukan stao a oni i dalje prodaju..

Kako znaš da je Đukan stao? Tko zna, možda čeka da se cijena malo oporavi pa da proda još koji komad…

đukan nam hoće reći da je ispao glupan….ali ja jednostavno NE VJERUJEM u tu priču….

"Day after yesterday"

Sama činjenica da je Đukan od početka godine prodao 400 a oni preko 800 dionica puno govori..

Kako znaš da je Đukan stao? Tko zna, možda čeka da se cijena malo oporavi pa da proda još koji komad…

[/quote]
NEmože prodavat u iduća 2 mjeseca radi godišnjeg izvještaja

[/quote]
To je točno.
Ali pošto pratim svaki dan promjene u top 10 ostaje činjenica da je stao.Promjenom od t 27.01.2009
nije prodao ni jednu..za razliku od zabe koja je i u ponedeljak prodavala
Moguće je da je to trenutno naravno..vidićemo kako će se to razvijati

sijem žito raste grahorica

Iz članka:

(Gdn. Đukan) je kupio veliku obiteljsku kuću u Zagrebu i novac mu je trebao za isplatu. Zbog toga što mu pravila Burze nalažu i da obrazloži prodaju, navodno se želio i povući iz Nadzornog odbora IGH, ali je od toga ipak odustao. Često je spominjao i da se javnosti ne bi trebala ticati njegova privatna imovina.

Nije on naivac zna on dobro što radi. Samo je pitanje kolika će biti cijena i da li će biti jedan ili dva kruga.

Zaba na 2. u utorak prodala još 166 komada..

INSTITUT GRAĐEVINARSTVA HRVATSKE D.D./REDOVNA SERIJE A IGH-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.131 6,39 Skrb. račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 4.968 3,13 Skrb. račun
4. PBZ D.D. 4.637 2,92 Skrb. račun
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 3.139 1,98 Skrb. račun
6. ĐUKAN PETAR 2.916 1,84 Osnovni račun
7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 2.604 1,64 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 2.592 1,63 Skrb. račun
9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.972 1,24 Skrb. račun
10. DEŠKOVIĆ ŽARKO 1.930 1,22 Osnovni račun
Ukupno:

sijem žito raste grahorica

Zašto prodaje ta Zaba, fakat ne kužim… nadam se da nije nečija kasica prasica od mudonja insajd.

I'LL BE BACK

Ne znam zašto prodaju, ja sam danas uzeo još malo po 2965. Računam da će prije na 3300 nego na 2700, ako ovi malo posustanu s prodajom… Ukoliko sam se prevario neće biti ni prvi ni zadnji puta. [lol]

Zaba na 2. u utorak prodala još 166 komada..

INSTITUT GRAĐEVINARSTVA HRVATSKE D.D./REDOVNA SERIJE A IGH-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.131 6,39 Skrb. račun
3…

Ja sam uzeo još par komada danas, ali ako ovi misle rasprodati svih preostalih 10.000 komada, nećemo se tako skoro ustaliti iznad 3000

čemu TUGA, čemu BOL??? kad postoji ALKOHOL

ZBI mislim.
nisam siguran ali vjerovatno je zb invest.

ako su samo to prodavali onda je problem, ako nisu onda ok, samo nemaju casha.
treba vidjeti da li su ovo oni prodavali tankersku, tamo jos imaju dosta

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

IGH pregovara sa strateškim partnerom za gradnju Plesa

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/igh-pregovara-sa-strateskim-partnerom-za-gradnju-plesa,36935.html

New Report

Close