Taj nadokup je i meni umalo zube slomio..puno bolja taktika prodati pa ponovo kupiti bez obzira na gubitak..ako ništa drugo manja je izloženost.
Istovar se nastavlja po svemu sudeći.Zanimljivo je bilo pratiti kada je opalio na skriveni na 2930,2
kako je naglo stao prodavati..čak je i bid ojačao malo ali nije dugo potrajalo.
Nevjerovatno je to da je IGH izgleda prvi koji će dotaknuti duplo dno.
Da mi je to neko rekao prije tri tjedna rekao bi mu da je lažov i navlakač..a vidi sad,nemoš vjerovat..
Ne bi bilo loše ako ima na ovom topicu neki analitičar da nam postavi tehničku da se vide otpori i potpore jer po mome skromnom znanju tehničke na duplom dnu bi trebala biti prilično jaka potpora..
Iako ni to ništa ne znači kod nas izgleda…
Blago tebi, ja kupovao na 15000, 12000,11000,7000,3100,2950
Dečki, postavite se na 300, tu možete malo omanuti. Ovo je preveliki rizik
A možda mu treba da sudjeluje u dok. INGRE po 80 kn…. [cool]
[/quote]
a njima opet treba za popravak podloge u Areni,nema tu kraja
To bi objasnilo prodaju od strane Đukana…
Dakle vjerojatno će dokapitalizacija biti po manjoj cijeni nego što je prodavao.
zna on da će im cijena uskoro biti IGH-a,ha,ha,ha,ha ,ha,ha
Da mi je to neko rekao prije tri tjedna rekao bi mu da je lažov i navlakač..a vidi sad,nemoš vjerovat..
Vrlo jednostavno. Sljedeći puta, kada netko ne bude dijelo tvoje mišljenje, poštedi ga takvih komplimenata. Pomoći ćeš ujedno i nama jer ćemo čitati više činjenica, a manje prepucavanja na temu tko je navlakač, a tko nije.
Vrlo jednostavno. Sljedeći puta, kada netko ne bude dijelo tvoje mišljenje, poštedi ga takvih komplimenata. Pomoći ćeš ujedno i nama jer ćemo čitati više činjenica, a manje prepucavanja na temu tko je navlakač, a tko nije.
[/quote]
Ajde oladi malo..
Izvrti temu desetak stranica unazad pa ćeš primjetiti da niko nije iznio ni jednu činjenicu,ali ipak ti si odlučio baš meni pametovati
Ovo je forum i svatko ko ne vrijeđa druge ima pravo iznjeti svoje mišljenje i šta ti tu nije jasno?
I drugi puta prvo pročitaj s razumjevanjem pa onda prigovaraj…i malo dijete vidi da nisam to nikom rekao.
A i nisam se baš načitao nekih"činjenica"od tebe na ovoj temi tako da te stvarno ne kontam [bye]
Over and out…. [bye]
[/quote]
lijepo napredujem s ocjenama,dat ću si truda napisati još 97 postova i čista stotka je tu,jedino će Đuka do tada očistiti portfelj ak’ ovako nastavi,cijena bi ionako mogla do one koja se spominjala kad je Marina kupovala,a to je ona IGH-a,ha,ha ,ha,ha,ha,ha, pa je narasla do te mjere da joj je portfelj vrijedio 18 miliončeka
Taj nadokup je i meni umalo zube slomio..puno bolja taktika prodati pa ponovo kupiti bez obzira na gubitak..ako ništa drugo manja je izloženost.
Istovar se nastavlja po svemu sudeći.Zanimljivo je bilo pratiti kada je opalio na skriveni na 2930,2
kako je naglo stao prodavati..čak je i bid ojačao malo ali nije dugo potrajalo.
Nevjerovatno je to da je IGH izgleda prvi koji će dotaknuti duplo dno.
Ne bi bilo loše ako ima na ovom topicu neki analitičar da nam postavi tehničku da se vide otpori i potpore jer po mome skromnom znanju tehničke na duplom dnu bi trebala biti prilično jaka potpora..
Iako ni to ništa ne znači kod nas izgleda…
duplo dno po TA vrijedilo bi u normalnim uvjetima,ali obzirom na današnje stanje mislim da će otpora biti, ali jakog ne vjerujem,tko vjeruje sutra mu je prilika,testiranje inoxa 18/10,jedina šansa je da navale Rusi preko ovog novog osnovanog instituta