IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako me oči dobro služe ova dionica nema svoju temupa ću je ja otvoriti. Fondovi igraju svoju igru. Kupnja se povukla
3800 50 kom
3750 19
3733 1
2600 11
2019 11, ukupno na kupnji 196 kom. Tko je čitao intervju sa Jurom Radićem mogao je saznati za poslove koji su ugovoreni i koje se mogućnosti otvaraju, tako da ovo rušenje cijene stvarno ima smisla.

Od 1. siječnja 2007. Jure Radić preuzet će dužnost direktora Instituta za građevinarstvo Hrvatske (IGH), a dugogodišnji direktor Petar Đukan ostat će u Institutu na mjestu predsjednika Nadzornog odbora, priopćeno je danas iz IGH

Odluku o imenovanjima Jure Radića, dosadašnjeg predsjednika NO Instituta, direktorom Instituta, te dosadašnjeg direktora Petra Đukana predsjednikom NO jučer je donio Nadzorni odbor Instituta građevinarstva Hrvatske.

U priopćenju IGH se navodi da je time potvrđena “duže planirana zamjena na čelu Instituta”, što se objašnjava “strateškom kadrovskom politikom o pomlađivanju ekspertnog i menadžerskog kadra, uz osiguranje kontinuiteta znanja i efikasnosti”.

Jure Radić (53) će dužnost direktora IGH preuzeti 1. siječnja 2007. godine, a iz IGH ističu kako je Radić u nekoliko godina obnašanja dužnosti predsjednika NO-a te tvrtke “bio aktivno uključen u rad firme, planiranje, obuku mlađih kadrova”, a vodio je i program stimuliranja stjecanja akademskog stupnja magistra ili doktora znanosti.

Dugogodišnji pak direktor tvrtke Petar Đukan (66) ostat će, kako se navodi, zaposlen u IGH u svojstvu predsjednika Nadzornog odbora, a njegov će zadatak biti osiguranje kontinuiteta upravljanja tvrtkom, razvoj novih djelatnosti u developement-u, okrupnjavanju IGH d.d. i hrvatskog građevinarstva.

U priopćenju se također ističe da je IGH vodeći graditeljski institut u Hrvatskoj, da sa svojih 900 zaposlenika, od čega čak 60 posto visokostručnih kadrova, zauzima vrlo visoko mjesto među sličnima u Europi, te da je “jedan od temeljnih sudionika svih velikih graditeljskih zahvata u Hrvatskoj, sa strateškom orijentacijom da djelatnost proširi na susjedne zemlje i ostala graditeljski propulzivna tržišta diljem svijeta”.

Hina
petak, 27.10.2006

Ne znam da li itko prati ovu dionicu. Zanimljiva situacija. Na 3900 se kupuje 200 kom, a na 3950 se prodaje 414 kom.

Ja u svojoj fundamentalnoj analizi procjenjujem IGH na cca 4000 kuna + Jure Radić ( neprocjenjivo )

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

Daj malo potkrijepi svoje tvrdnje brojkama. Kakva je tvoja fundementalna analiza?

dali netko ima možda ,
godišnje financijsko izvješće za 2005 god., ali ono potpuno
sa osvrtom revizora.

bio bi zahvalan

Neslužbena je informacija bila kako je ministar prometa i komunikacija BiH Branko Dokić iz državnog proračuna, odnosno od novca namijenjenog za studiju izvodljivosti izgradnje autoceste, entitetima isplatio po 6,4 milijuna eura, ali je negirao takve tvrdnje. Dokić je priznao kako se kasni s uplatama Insitutu građevinarstva Hrvatske za rad na dokumentaciji, a kao razlog navodi nedoumice oko plaćanja poreza na dodanu vrijednost.
Lijepa svota dolazi na račun.

– o ovoj dionici se ništa ne piše, a ima u dosta navrata milionske promete.
– dosta vremena stoji na ovim cijenama.
– imam ovu dionicu pa me zanima ako tko ima kakve informacije.
– ali izgleda da nam je svima na forumu najdraže pisati o gubitašima.
Pozdrav !

Ivana, vrlo netransparentna politika. Što se zbiva i kako stoje stvari znaju samo Đukan, Radić i dragi Bog. NIti iskusni i dugogodišnji visokokvalificirani djelatnici u IGH ne znaju točno što se zbiva, a kamo li mi. Analitičari su dionicu prije dva-tri tjedna u Business.hr (tiskano izdanje) dobro iskritizirali i dali savjet za prodaju ili eventualno držanje, ali što to znači kod ovakvih koji rade u tišini i tajnosti…može biti svašta…i prema gore i prema dolje…a dionica stagnira valjda zato što se nitko ne usuđuje napraviti nekakav značajniji pomak…današnji promet valjda nešto znači, ali još ne znamo što…vidjet ćemo što znači…


Analitičari su dionicu prije dva-tri tjedna u Business.hr (tiskano izdanje) dobro iskritizirali i dali savjet za prodaju ili eventualno držanje,

– ha, sada znam što mi je raditi, kad se objave takvi članci.
– zato ovi milijunski prometi, a cijenu neću komentirati.
– baš me interesira što će biti nakon mjesec dva, iskustvo nas uči.

Pričekaj s dokupom nakon što izađe GI. Biti će povoljnija cijena za ulaz.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Tko kad izađe? GI? Čini se da cijena i dalje raste…

Normalno da raste – nalazimo se u razdoblju kad i purani lete

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Igh barem ima fundamente, za razliku od npr. indg, lole i sličnih gubitaša. i u odnosu na ostatak sektora je podcijenjen ( imho ). vi se ne morate složiti. no vidjeti ćemo za desetak dana who is who
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

New Report

Close