Idi na prvi neprocitani post

Naslovnica Forum Razno Prijedlozi i primjedbe Idi na prvi neprocitani post

Ovaj gumb bi imao smisla da nema moderiranja. Posto je gro ljudi pod moderiranjem s ovim ste gumbom napravili los potez jer mi stalno sugerira teme koje sam procitao (ok, nisam procitao posve jer moderirane postove ne mogu ni procitati). Sad stalno moram ici van na izbornik foruma i klikat na “Oznaci da je sve procitano”

Da li bi bilo bolje da postove koji su moderirani program smatra pročitanim? I da li bi imalo smisla na forumu ili threadu dodati gumb kojim bi se taj thread ili forum označio kao pročitan? Kako se ne bi moralo označiti sve pročitanim.

Krešo Jurišić, voditelj razvoja Corvus INFO d.o.o.


Da li bi bilo bolje da postove koji su moderirani program smatra pročitanim?

uf, ovo ne.
a ono drugo može ako nekome treba.

inače, meni bi bilo zgodno da kad urednik odmoderira post, da to ima efekt kao da je dodan novi post – tema skoči na vrh i označena kao nepročitana. jer, to zapravo i je to – pojavio se/vidljiv je novi post.

ovako sad moram pamtiti gdje sam vidio moderirani post koji bi mogao biti interesantan, pa provjeravam s vremena na vrijeme da li je odoben.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

i meni bi život bio malo lakši da se postovi ne moderiraju.


da to ima efekt kao da je dodan novi post – tema skoči na vrh i označena kao nepročitana. jer, to zapravo i je to – pojavio se/vidljiv je novi post. ovako sad moram pamtiti gdje sam vidio moderirani post koji bi mogao biti interesantan, pa provjeravam s vremena na vrijeme da li je odoben.

to bi bilo u redu kada se iza odobrenog posta ne bi naslagalo nemoderianih postova, u suprotnom bi dovelo do konfuzije

Krešo Jurišić, voditelj razvoja Corvus INFO d.o.o.

Pa, iskreno, ne znam kaj bi vam odgovorio. No najbolje cu vam odgovoriti ako primijetim da se nekad na odmoderiravanje postova ceka dovoljno dugo da kad ih se odmoderira vise nisu zanimljivi jer je too late. Pa vi vidite u kojem grmu lezi zec [smiley2]

vjerujem, no ne odlučujem ja o tome, ja sam tu samo da bi pokušao s tehničke strane napraviti da forum što bolje funkcionira. Osobno sam i ja protiv bilo kakvog moderiranja na internetu (naravno uz neke granice koje se odnose na kulturu komunikacije)

Krešo Jurišić, voditelj razvoja Corvus INFO d.o.o.

Fkors. No to se onda rijesi NAKNADNIM moderiranjem ili banom. Svejedno, mozda bolje staviti da i takve moderirane postove oznaci kao procitane jer i tako i tako cim se prvi reply pojavi opet bude topic pokazival da ima novih poruka a tad se mogu procitati i ove koji su bili moderirani. Ovo sad ne valja definitivno jer evo cijelu vecer idem na forum da bi na 2 od 20 topica skuzil da me stalno baca na topice gdje u biti novih poruka nema vec samo one koje su pod moderiranjem. Moje misljenje je da ovo novo sad ne valja.

Ova opcija je odlična pomoć za ubrzavanje pretraživanja (za što sam se zalagao prije dobre pola godine i tek se je sad to osposobilo), no bojim se da to i nema toliko efekta ako forum doista ne pamti kada je user zadnji put bio aktivan i da sa sljedećim logiranjem mu doista pokaže teme na kojima je bio pisano od posljednjeg odlogiravanja.

Ovo da ako user nije bio aktivan duže od 24h da označava kao pročitane je besmislica. Želim da i ako me nema tjedan dana, da mogu kliknuti “idi na prvi ne pročitan post” i da me doist baci na prvi nepročita a ne samo od posljedja 24h.

Hvala

All shipping lanes lead to China.

još je funkcija u fazi testiranja. Rješen je problem “pamćenja”, no pustio bih još dan dva da vidim da li će sve funkcionirati ok. Za sada forum pamti 48 sati kroz koji dan ću povećati na desetak dana. Još treba vidjeti koliko će to utjecati na performanse u vrijeme gužve. Obrisao sam logove ovaj vikend jer sam dosta izmjenio način praćenja tako za sad i imamo samo zadnjih 20-ak sati.

Bio bih zahvalan da svaku primjećenu grešku ili čudno ponašanje prijavite ovdje na forum. Također su dobro došli prijedlozi oko poboljšanja.

Dodao sam link koji se pojavljuje u dnu stranice gdje se izlistavaju postovi kada ima nepročitanih postova u temi kojim se može tema ručno označiti pročitanom. Trebalo bi rješiti situacije gdje se tema uvijek pojavljuje među nepročitanim postovima jer je zadnji post moderiran. To je kompromis između opcije da označim moderirani post pročitanim ili nepročitanim.

Krešo Jurišić, voditelj razvoja Corvus INFO d.o.o.

mravak;

PD_Web, 04.06.2007. u 11:18
Želio bih Vam izraziti nezadovoljstvo novim naćinom korištenja foruma.
Naime ovim novim promjenama otežano je praćenje više tema na forumu jer se temama kojima je zadnji post napisao moderirani korisnik stalno vračam misleći da je neki novi post na njima.
U nadi da će te to nekako riješiti srdaćno Vas pozdravljam.

Slaven Andrašić, Poslovni dnevnik

Žuti gumbi su prva liga sjever!

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close