Hrvoje Prpić odgovara na pitanje ‘Što znači biti poduzetnik?’

Naslovnica Forum Komentari članaka Hrvoje Prpić odgovara na pitanje ‘Što znači biti poduzetnik?’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Upornost je najvažnija osobina svakog poduzetnika. Poduzetništvo od vas traži da se njime bavite 12-14 sati na dan, i vikendom i radnim danom. Poduzetniku je godišnji odmor manje bitan od realizacije svoje ideje u stvarnosti. Ako na te zahtjeve odgovarate pozitivno tek onda možete reći da ste poduzetnik. Sve druge stvari poduzetnik može naučiti.

[emo_naivan]

http://www.zodioscope.com/personal-horoscope/?fb_action_ids=365610663526302&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

[emo_palacg]

je, anđeo.. pravi anđeli su naši mirovniski fondovi[emo_zloban]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Nevjerojatno je da netko interviewira osobu koja nema ni suvislu edukaciju ni poslovni track rekord legalnih uspjeha. HP je bivsi trgovcic koji je slucajno uspio sagraditi firmu i prodati svoj udio prije IPO na nacin da je ostetio druge suvlasnike. Kasnije kad ga je ZABA dovela da napravi turnaround HG Spota (lose trgovacke firme) to nije ni znao ni mogao.

Sto HP uopce zna o businessu koji nije trgovina?

Rijetko los interview

BigBoffin

Ja se slažem s njegovim izjavama. Mislim da je inteligentan i zna što radi. HG Spot je od firme iz garaže doveo do jedne od najprepoznatljivijih mjesta za kupnju informatičke opreme. Najbitnije, znao se povući kad je trebalo! Kasnije se vratio, ali bez rizika i ulaganja jer je bio na Ugovoru.

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

Pojma nema…. a i papir trpi svašta….

New Report

Close