“Hrvatsku vole ozbiljni ulagači”

Naslovnica Forum Komentari članaka “Hrvatsku vole ozbiljni ulagači”

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

kažem ja, da je neophodno uvesti šaljivi kutak na pd

Naravno da tog Novinića i slične mu uhljebe ništa ne brine što nismo konkurentni za ulaganja.Kod njih i dalje važi ona narodna:Ala volim ovaj režim plata ide a ja ležim.


kažem ja, da je neophodno uvesti šaljivi kutak na pd

Nek moderatori otvore temu izjave dana i lupamo citate gore[emo_palacg]

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

ha ha samo tu treba pojasniti da “ozbiljni” ulagači po definiciji tih uhljeba hrvatskih državnih agencija znači ulagači kojima nije samo do brze zarade već u prvih 100 godina. takvim ulagačima je hrvatska zaista idealna.


Naravno da tog Novinića i slične mu uhljebe ništa ne brine što nismo konkurentni za ulaganja.Kod njih i dalje važi ona narodna:Ala volim ovaj režim plata ide a ja ležim.

kada vidiš pozu sjedenja, koju je zauzeo prilikom fotografiranja, vidiš da je samodostatan, jedino mi nedostaje portret, možda je ne drugom zidu,
pa ozbiljni investitori nemaju s kim ozbiljno niti razgovarati u Hrvatskoj, dolaze uglavnom svjetski hoštapleri, željni brze zarade na preprodaji ili izvlačenjem preostale vrijednosti

Ovaj me podsjeća na Laki Topalovića iz “Maratanci trče počasni krug”. I taj je sanjao o biznisu s krematorijem ali su na kraju u prah poslali živog čovjeka.

Ja bih prije ovaj naslov pretvorio u: “Hrvatsku vole ozbiljni luđaci”.

Bunikeeee amoooo, u realnosti utjehe nemaa

Ha momci. ne voli svatko dobre vijesti i napredak Hrvatske. Lako je sve ismijavati, teško je pametno raditi. Vi ste očito u toj grupi bezidejnih trolova.


Ha momci. ne voli svatko dobre vijesti i napredak Hrvatske. Lako je sve ismijavati, teško je pametno raditi. Vi ste očito u toj grupi bezidejnih trolova.

Pročitajte tekst prije komentiranja. Lijepo stoji (što znamo i bez poslovnog) da je HRV s Albanijom ZADNJA u JI Europi za investiranje a ovaj lik prodaje demagogiju tipa Grčića i sve nas uvjerava da je uspješan što i vidimo u pozadini. Grčić, Maras, Jakovina, Milanović su sigurno uspješni ali HRV sigurno nije, njima to nije niti bitno jer prodavanje magle još prolazi.

ispada da je onda cijeli svijet neozbiljan!

U kaj je ovaj pametan! A prema rezultatima vidimo i da je jako koristan!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Kada Europa u prosjeku zabilježi pad on je u Hrvatskoj veći, a kada Europa u prosjeku zabilježi rast on je u Hrvatskoj manji. Bruto domaći proizvod u prvom kvartalu 2015. u Europskoj uniji je u prosjeku rastao za 1,4 %, dok je rast u Republici Hrvatskoj bio 0,5 %. Države članice EU-a rastu zahvaljujući inovacijama i reformama, a Republika Hrvatska inercijom – pod utjecajem rasta gospodarstva Europske unije. Najveći doprinos rastu BDP-a u Hrvatskoj daje rast inozemne potražnje, odnosno rast izvoza roba i usluga zbog rasta gospodarstva EU-a. “Hrvatska ima, nakon Bugarske i Rumunjske koje nas polako sustižu jer rastu brže, najniži BDP po glavi stanovnika u Europskoj uniji od 10.129 eura, dok je u Europskoj uniji prosječni BDP po glavi stanovnika 27.300 eura. Industrijska proizvodnja u Hrvatskoj je u lipnju u odnosu na svibanj 2015. zabilježila pad od 2,9 %, što je najveći pad u Europskoj uniji koja je u prosjeku zabilježila smanjenje od 0,4 %. U prvih šest mjeseci industrijska proizvodnja u Hrvatskoj porasla je za 1,3 %, što je opet manje od EU prosjeka koji je bio 1,7 %. U 2014. godini Hrvatska je s padom prometa od trgovine na malo od 0,5 % bila među pet država članica koje su zabilježile pad, dok je cijela Europska unija zabilježila rast od 1,9 %. Stopa anketne nezaposlenosti u prvom tromjesečju 2015. iznosila je 18,1 %. Ta brojka predstavlja neznatno smanjenje od svega 0,6 postotna boda u odnosu na isto tromjesečje prošle godine te je dodatno zacementirala Hrvatsku na začelje Europske unije. Naime, Hrvatska je s tako visokom stopom nezaposlenosti treća po redu po stopi nezaposlenosti u Europskoj uniji, odmah iza Grčke i Španjolske”. Deficit državnog proračuna prema ESA 2010 metodologiji u 2014. godini, bio je veći od deficita opće države te je iznosio gotovo 20 milijardi kuna, odnosno 6,1 % BDP-a, što je za 0,3 posto više nego prethodne godine. Dok je u EU zabilježen deficit državnog proračuna u prosjeku 2,6 % BDP-a, Hrvatska je druga po redu, iza Cipra, po najvećem deficitu državnog proračuna u Europskoj uniji.

New Report

Close