Hrvatske studentice izumile masku za mobitel koja je ujedno punjač

Naslovnica Forum Komentari članaka Hrvatske studentice izumile masku za mobitel koja je ujedno punjač

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

“Jednom napunjena maska može napuniti mobitel do osam sati u 3G modu, i do 16 sati u 2G modu, jer ima bateriju od 1500 miliampersati. Usto, štiti uređaj od ogrebotina prilikom pada jer je napravljena od čvrste plastike. Tim riječima Petra Zadro objašnjava inovaciju koju je s kolegicom Marijom Živičnjak predstavila Ministarstvu za poduzetništvo i obrt. Rezultat: drugo mjesto na natjecanju za najbolji poslovni plan na temu “Inovativni proizvodi/usluge za konkurentnost u EU”.”

Vaš link …

samo da dodam, ova maska sa linka je power bank puni se preko USB-a, ali već neko vrijeme postoje i wireless ( ili ti bežični punjači ) za mobitele i druge stvarčice.

Samo da komentiram, cure nisu izumile masku, niti bežični punjač, nego su napravile plan eksploatacije tih izuma. Maska postoji za iphone, i za jedan model HTC-a, a njihova inovacija je prilagodba drugim modelima i dolazak toga u RH.
A ako bežični prijenos kao uređaj koji si kafić može kupiti također ne postoji. Postoje nacrti, možeš kupit komponente, pa slaži….
Nagradu su dobile za plan koji ima realan potencijal da uspije u praksi.

A novinari ili urednici uvijek stave nešto bombastično u naslov, što na kraju nema veze s onim što stvarno piše (ili bi trebalo pisati) u članku…

cure su se bar potrudile 🙂 inače nisam nikad vidjela takve punjače ali zanimljivo za čuti

Svaka čast!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

O štetnim efektima bežičnih punjača ništa ne pričaju. Valjda imaju lovu za plaćanje oštete.

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

Bravo djevojke ,dobre ideje treba realizirati,uvjek ce biti onih za i protiv,,,

mislim ono cure nije da ste to ukrale ili tak nekaj ali ovo je vec izmisljeno napravljeno ako ne i patentirani za vecinu mobitela tako da nemojte se nadati nicemu osim mozda tuzbi

New Report

Close