Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Hrvatska se zadužila za 1,6 milijardi kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Hrvatska se zadužila za 1,6 milijardi kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Jaki uspjeh, da bi čovjek reč rekel.

Da li je to ono netko rekao da se vlada promijenila?????? U čemu???? Očito je znači, da je svrha vlade da pronalazi načine novog zaduženja, ne čudim se više šta predsjednici vlada u nekim zemljama EU postaju bivši bankari……..

Kako netko moze nazvati uspjehom zaduzivanje na dvije godine po stopi od 5.85% i na godinu dana po stopi od 4.84% ?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

A šta ste vi očekivali ?

Isti su to oni koji su nas zadužili 2000 do 2003. i sve rasprodali kada su nam kola krenula nizbrdo .

Isto će to i sada napraviti , zadužit će nas i sve preostalo rasprodati (HPB,Croatiu…) !

.

Linic je komunjara koja samo zna trositi tudji novac. isto kao i Milanovic, Sanader, Kosor…sve je to isto smece od ljudi koje nikad u zivoru nije kunu posteno zaradilo. Tocka.

Čitam komentare i ne mogu se načuditi. Izgleda da velika većina ima nevjerojatnu sposobnost pravljenja blesavima. Druga sposobnost je zaboravnost do krajnjih granica. A treća sposobnost je nesposobnost uživljavanja u trenutačnu situaciju čija god ona bila.
Kad skupimo sve te "vještine" na jednom mjestu onda samo dobijemo multipliciranu sposobnost pljuvanja.

Evo za sve koji kritiziraju..neka kažu kako bi rješili sve probleme što nam vise nad glavom baš me interesira..i naravno da svi budu sretni i zadovoljni, i radnici, i sindikati i banke i državni službenici i mali obrtnici i seljaci, i strani kreditori kojima treba vrati milijarde eura.

Pritom nemojte zaboraviti da trošimo više nego zarađujemo..da vas vidim majstori.

@ nomix ,

čitam tvoj komentar i nemogu se načuditi .
Izgleda mi da imaš nevjerojatnu sposobnost praviti se blesavim .
I vređati kolege .

Teško da ti to možeš razumjeti ,
ali došlo je vrijeme da se mora trošiti samo zarađeno .
Mi nemamo pravo zaduživati se na račun budućih , naše djece , unuka i praunuka .

.

New Report

Close