Hrvatska među vodećima po broju vlasnika kućnih ljubimaca, Latinska Amerika prednjači

Naslovnica Forum Komentari članaka Hrvatska među vodećima po broju vlasnika kućnih ljubimaca, Latinska Amerika prednjači

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Hrvatska među vodećima po broju vlasnika kućnih ljubimaca !

U Državi u kojoj je katastrofičan pad nataliteta
raste broj kućnih ljubimaca ,
broj umrlih , broj Blokiranih , broj nezaposlenih , broj Iseljenih , broj ljevičara , broj istospolaca , broj tzv.”antifašista” , broj raznih udruga , broj državnih uhljeba….

Hrvatska među vodećima po broju bolesnika ?

… o kućnim ljubimcima najviše brine stanovništvo Sjeverne Hrvatske (76 posto),
a najmanje Dalmatinci (46 posto)…

.

Hrvatska među vodećima po broju bolesnika ?

… o kućnim ljubimcima najviše brine stanovništvo Sjeverne Hrvatske (76 posto),
a najmanje Dalmatinci (46 posto)…

blaža narav i iskazivanje dobrote producira i veći BDP (Švedska, Danska, Nizozemska), tako i sjeverna Hrvatska.

pero, ti ne voliš životinje, dakle ne voliš ljude. ne voliš nikoga. moraš hitno psihologu, a ovo ti kažem u dobroj namjeri. životinja oplemenjuje čovjeka i okoliš, podsjeća ga da je dio prirode. životinja te uči kako živjeti u skladu sa prirodom i kako je malo potrebno za sreću. žalosno je da to još nisi shvatio. tebi žena nije osoba, tebi je žena maternica za rađanje. stroj za rađanje. nije to normalno razmišljanje. razvijeniji imaju više životinja, nazadni imaju manje. oduvijek je tako. nazadni se kunu da vole ljude, a zapravo mrze sve osim sebe.

...povijest se ponavlja...

delboy,
hitno potraži liječničku pomoć , jer nije normalno da voliš životinje , to je nastrano.
I cjeli tvoj komentar je bolestan , nasilan i uvredljiv.
Sram te može biti.
Fuj !

.

pero, da nisi ti slučajno iz međimurja? ova djeca kao da si ih ti odgojio.

http://www.jutarnji.hr/vijesti/uznemirujuci-video-oni-prolaze-nekaznjeno-djeca-i-odrasli-iz-zabave-muce-tuku-i-ubijaju-pse-a-najdraza-meta-su-im-bespomocni-stenci/194131/


delboy,
hitno potraži liječničku pomoć , jer nije normalno da voliš životinje , to je nastrano.
I cjeli tvoj komentar je bolestan , nasilan i uvredljiv.
Sram te može biti.
Fuj !

ma tko je tebe i kako zlostavljao u djetinjstvu, da mi je znati. ti si sigurno dijete koje je bilo sek.sualno zlostavljano. je.bote, kad kaže netko da voli životinje, to nije seksualno nego ih voli oko sebe, voli ih gledati, baviti se njima, proučavati, nešto naučiti…zaista, ja ti ozbiljno govorim da imaš neki gadan problem. šteta ti je da to ne riješiš dok si mlad. kad dobiješ klince, tvoje će paranoje preći na njih i njima ćeš uništiti budućnost zbog sebe. radije pregrizi govno, znam da nije lako, i posjeti psihologa za početak. imaš ozbiljan problem jer mrziš životinje, a to je osnovna i prva odlika sociopata i zlostavljane djece u djetinjstvu, čega možda nisi ni svjestan. moguće te susjed ili rođak seksualno zlostavljao kao jako malog pa to potiskuješ. normalan čovjek voli prirodu i životinje, sociopati ih ne vole. to je temelj psihologije. životinja je zapravo projekcija djeteta u čovjekovu mozgu, nešto oko čega se valja brinuti i pomagati mu. zato po uputnicu i kod psihologa, a onda možda i vjerojatno kod psihijatra. ovo ti kažem u dobroj namjeri, nemoj zamjeriti. nije to ništa za ruganje, ja ti samo prenosim iz knjiga o psihologiji što piše kod sociopata. tko ne voli životinje, taj će nauditi i djeci jednom možda i nesvjesno.

...povijest se ponavlja...

” Hrvatska među vodećima po broju vlasnika kućnih ljubimaca !U Državi u kojoj je katastrofičan pad nataliteta raste broj kućnih ljubimaca ,broj umrlih , broj Blokiranih , broj nezaposlenih , broj Iseljenih , broj ljevičara , broj istospolaca , broj tzv.“antifašista” , broj raznih udruga , broj državnih uhljeba….Hrvatska među vodećima po broju bolesnika ?… o kućnim ljubimcima najviše brine stanovništvo Sjeverne Hrvatske (76 posto),a najmanje Dalmatinci (46 posto)…”

delboy ,
neznam šta ti nije jesno iz mojeg posta?
Odnesi svoje postove psihijatru na uvid pa ćeš shvatiti da ti treba liječenje .
Liječenje nije sramota ni za nasilne mentalbno poremećene osobe.
Ti si toliko nasilan prema kolegama neistomišljenicima na forumu , bez obzira o kojoj temi je riječ , da si u životu vjerojatno sileđija i da nemaš ni obitelj , ni ženu a ni djecu , već samo psa kojega vjerojatno seksualno zlostavljaš.
Ne boriš se ti za zakone za zaštitu pasa od seksualnog iskorištavanja već si ti običan kusojebac zreo za Vrapče i to zatvoreni odjel bez pristupa internetu.
Vjerojatno si ti jedan od onih silovatelja koji su davili ljude godinama tvrdeći kako je komunistička partija humana i kako je zdravo promovirati istospolne veze.
Smrznem se kada pročitam da u Sjevernoj Hrvatskoj 76 % ljudi brine o kućnim ljubimcima .
Koliko posto od njih nekažnjeno seksualno iskorištava svoje kućne ljubimce tvrdeći kao i ti da ih voliš ?

http://hot.net.hr/sexy/seks-na-eks/bolesna-ispovijest-zadovoljavao-me-pas-dozivjela-sam-vrhunac [hot.net.hr]

.

.

New Report

Close