Hrvati sladoled dobivaju za osam, a Nijemci za 15 kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Hrvati sladoled dobivaju za osam, a Nijemci za 15 kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

I Nijemci imaju jednu cijenu kad telefoniraju Hrvati, a drugu za NIjemce.

To je naplata po imovinskom cenzusu, u čemu je problem?

To me podsjetilo na turiste u Egiptu. Dođe turist sav sretan u hotel, kupio neku vazu cjenkanjem u pola cijene, ali je ispalo da je drugi kupio duplo jeftinije od njega. Možda se ovaj trebao cijenkati za sladoled. Dakle samo treba kalkulaciju raditi u drugom smjeru: sladoled je 15kn, a možeš se cjenkati do 8kn.

Za ovaj sladoled je možda malo nezgodno, ali cijene smještaja bi trebale biti različite za domaće i goste. I nama su kamate u banci, cijene telefoniranja i šanse da bilo što izvezemo u EU različite nego njima.

Zrno do zrna pogača, burek do bureka pekara, pekara do pekare Mlinar.

Lopovska nacija. Nema tu pomoći.

Otovoriš firmu i uzmeš kredit u talijanskoj ili austrijskoj banci kamata ti je sada oko 10%, a dođe ti talijan ili austrijanac kao konkurencija, njemu je u toj istoj banci trošak kapitala 3-4%.

Po toj logici mogu biti sretni jer bi cijena sladoleda za strance trebala biti oko 25 kn, dobro su prošli s 15 kn, valjda je bila neka akcija!

pa što onda ,kava u frankfurtu je 8 eur,nijemac ima prosjek placu 7000 eur ,hrvat 400 eur!!JESMO LI JEDNAKI ILI JEDNAKIJI!! Dva cijenika i tocka

voli vas andmar

To je ciganluk a i protuzakonita diskriminacija…ta obitelj sigurno ne bi ponovno došla kod tog sljadoledara

tata je kupio i sebi sladoled, samo neće priznati mami, pokvarenjak

New Report

Close