Prestanite se igrati politike preko leđa građana jer vi se gospodo samo igrate politike pri tome praveći budale od normalnih ljudi. A što se tiče rješenja ono mora biti bolno. Ako ginekolog iz Gospića neopravdano ukida neka stečena prava u zdravstvu pa tako sada kronični bolesnici moraju nadoplaćivati lijekove i uz dopunsko osiguranje (a radi se o zdravlju) onda je nedopustivo da se pola Zagrteba vozi besplatno. To si mogu priuštiti samo u Emiratima. Osim toga zašto bi i oni koji moraju kupovali karte. Ja se vozim gradskim prijevozom i imam godišnju kartu, a pokajao sam se što sam takva budala da sam je kupio jer sam kontrolore ove godine sreo dva puta, a jedanput su uspjeli doći do mene. Probajte izbjeći 9 mjeseci kontrolu u Londonu.
Grad već izdvaja za ZET iz gradskoh proračuna milijardu kuna godišnje, i to je posve dovoljno za pokrivanje besplatnih karata.
to što dečki iz Holdinga nisu u stanju uvesti tamo red i ne razbacivanje novica kao ludi Đuro, to nije problem Gradonačelnika. Oni se ponašaju kao razmažena djeca koja potroše džeparac na kladionicama a onda od tate i mame traže poduplani džeparac.
najmanji probem su besplatne karte i plaće vozača.