Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Holdingov gubitak 51 mil. kuna, ZET na izdisaju

Naslovnica Forum Komentari članaka Holdingov gubitak 51 mil. kuna, ZET na izdisaju

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Prestanite se igrati politike preko leđa građana jer vi se gospodo samo igrate politike pri tome praveći budale od normalnih ljudi. A što se tiče rješenja ono mora biti bolno. Ako ginekolog iz Gospića neopravdano ukida neka stečena prava u zdravstvu pa tako sada kronični bolesnici moraju nadoplaćivati lijekove i uz dopunsko osiguranje (a radi se o zdravlju) onda je nedopustivo da se pola Zagrteba vozi besplatno. To si mogu priuštiti samo u Emiratima. Osim toga zašto bi i oni koji moraju kupovali karte. Ja se vozim gradskim prijevozom i imam godišnju kartu, a pokajao sam se što sam takva budala da sam je kupio jer sam kontrolore ove godine sreo dva puta, a jedanput su uspjeli doći do mene. Probajte izbjeći 9 mjeseci kontrolu u Londonu.

Grad već izdvaja za ZET iz gradskoh proračuna milijardu kuna godišnje, i to je posve dovoljno za pokrivanje besplatnih karata.
to što dečki iz Holdinga nisu u stanju uvesti tamo red i ne razbacivanje novica kao ludi Đuro, to nije problem Gradonačelnika. Oni se ponašaju kao razmažena djeca koja potroše džeparac na kladionicama a onda od tate i mame traže poduplani džeparac.
najmanji probem su besplatne karte i plaće vozača.

New Report

Close