Hoće li dopunsko zdravstveno osiguranje postati obavezno?

Naslovnica Forum Komentari članaka Hoće li dopunsko zdravstveno osiguranje postati obavezno?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Romel, 09.05.2017. u 11:40
Činjenica je da u Hrvatskoj samo oko trećina građana radi i da oni uzdržavaju zapravo čitav sustav i da je ovakvo stanje neodrživo.

Kriva je ta trećina koja slabo radi i treba je kazniti.

Bravo Romel! Treba sve uništiti, da radiš svaki dan 14 sati, i da imaš samo za kruh i mlijeko,
da daš svu svoju imovinu u zalog i da kreditiraš državu, koja ne plaća …..a TI MORAŠ !!!!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

haha ,koja smijurija.. mislim očito treba para, ali obavezno dopunsko očito nije dopunsko jel? za obveznike barem. za osiguranje jest jer dopunjava…

osim toga, u čemu je problem.. kolko puše, 50 mil kuna mjesečno? sitniš…

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ima mnogo onih koji su izuzeti od plaćanja zdravstvenog osiguranja, a imaju veća primanja od mnogih iz trećine onih koji plaćaju. Isto tako za dopunsko osiguranje bi trebalo uvesti neki duži rok koji mora proteći od početka plaćanja ovog osiguranja do prava korištenja usluge temeljem dopunskog osiguranja. Mnogi kalkuliraju, pa kada trebaju neku zdravstvenu uslugu za koju bi morali platiti ili doplatiti, ako mogu tu zdravstvenu uslugu malo odgode, s tim da brzo sklope policu dopunskog zdravstvenog osiguranja. Osim toga već same liste čekanja su im dovoljne za takav postupak. Činjenica je da su zdravstvene usluge sve skuplje, moderna oprema je skupa, zbog brzog napretka u razvoju te opreme brže se mora obnavljati. S druge strane zdravstvo je loše organizirano, tako da i liječnici i medicinske sestre sve više napuštaju Hrvatsku čime se stanje još više pogoršava. Oni koji o zdravstvu odlučuju ništa ne čine, jer kad im neka zdravstvena usluga zatreba ne moraju prolaziti kroz ono kroz što prolaze obični građani. Osim toga, već smo bili ranije svjedoci da si pripadnici poltičke elite bez problema operaciju obave u inozemstvu, jer si to financijski mogu priuštiti. Političari bi već jednom ovaj segment funkcioniranja društva trebali kvalitetnije urediti i za to osigurati dostatna fin. sredstva. Nažalost, vidimo i ovih dana da se novac neodgovorno troši na sve strane. Najbolji dokaz za to su i izjave tipa pa to neće biti nekoliko milijardi kuna, već samo 250 milijuna kuna. Po tome se vidi kakav je osjećaj oko korištenja javnog novca. Neki bi rekli da se ponašaju kao pijani milijarderi.

New Report

Close