HDZ ima najnižu podršku od parlamentarnih izbora, SDP, Živi zid i Most porasli

Naslovnica Forum Komentari članaka HDZ ima najnižu podršku od parlamentarnih izbora, SDP, Živi zid i Most porasli

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kako su krenuli krasti male dioničare Agrokora, uskračivati ljekove djeci i pogodovati krupnom kapitalu biti će još i niža!

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

Nije problem što se pogoduje kapitalu, nego što se ne pogoduje kapitalu…. pa zaobilazi Hrvatsku. Samo sa više kapitala standard i uvjeti života mogu biti sve bolji.

Neznam koja b_dala (osim stručnjaka iz Knightheda oni imaju “znanje”) bi uložila u zemlju u kojoj ti neučeni Bačić, Plenković,Ramljak,Škegro, Dalička vode kolo i otimaju imovinu…
Jad i bjeda -i onda takvima dati glas???
Predlažem Stiru da ozrcali HDZ i takve likove ostavi u onom “starom HDZ-u” a ove koji nisu toliko korumpirani prenese u novi HDZ. Možda bi im onda prišle unuke od krivoustog koji je sve ovo dozvolio 90-ih.
Također se bilježim sa štovanjem da uzmem koju dionicu tog novog HDZ-a kad zastrani (a znamo da budu, oni katarzu imaju svaki mjesec) da od svih tih silnih novaca koje zamrače i ja imam koju kunu 🙂
I onda netko kaže da nitko ne želi ulagati u ZSE…već vidim…HDZ-R-A u CROBEX-u 10.
Da ovo čita Bero sad bi se nasmijao, a ja bi na njegovom mjestu plako, uz takvu vlast biti u oporbi stvarno moraš biti izuzetno nesposoban.
Predlažem i SDP-u da šute to bi im bila najača kampanja ikad!

Za sve poštene Hrvate koji su još u domovini imam samo jednu kratku:

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

evo i vodad postaje privilegija…najgori scenariji se kod nas vec 2018 obistinjuju.

Zašto u anketama razdvajaju HDZSDP?

Nekim strankama porast rejtinga samo je teret jer lako je talambasat u oporbi. Kako bi recimo Bernardic obnašao složenu funkciju premijera ako i pola njegove vlastite Partije smatra da za to nije sposoban!?

Dobro pita čovjek zašto razdvajaju sdp i hdz u anketama. Jedina razlika je odnos prema ženama i turskoj konvenciji. Hdz je za a Sdp dok je bio vlast nije htio ratificirati. Hdz je onoga što je mlatio ženu Tomašavića izbacio, a Lalovca koji je mlatio svoju tek čeka karijera u sdp u.


Zašto u anketama razdvajaju HDZSDP?

Romel, najjači si, ne samo kao vojskovođa nego i po komemtarima!
Hdazsdp himna: Mi smo partija (štetočinska), partija s nama,
svi su nama pod nogama!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Krizonosu Salu za ministra zdravstva,Roberta Pilipovica-Pilu za ministra pravosudja i Pernara za ministra financija i guvernera HNB-a pa cete vidit procvata.


Kako su krenuli krasti male dioničare Agrokora, uskračivati ljekove djeci i pogodovati krupnom kapitalu biti će još i niža!

haha, ti stvarno vjeruješ da pad rejtinga HDZ-a ima bilo kakve veze sa Agrokorom???? to ti je 0 bodova! HDZ pada najviše zbog istanbulske konvencije jer to su stvari koje zanimaju HDZ birače, a ne što će mali dioničari sve izgubiti kroz nagodbu….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

New Report

Close