HBOR i Erste banka pomažu Kerumu graditi hotel Marjan

Naslovnica Forum Komentari članaka HBOR i Erste banka pomažu Kerumu graditi hotel Marjan

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

tu se samo priča od problemima “poduzetnika” keruma, koji može biti poduzetnik samo u najprimitivnijim poslovnim okruženjima svijeta, te o velikoj brizi kako će jedna lihvarska ustanova do zadnje lipe naplatiti svoje potraživanje, a ni jedne jedine riječi o stvarno najvećem problemu, a to su dugovi podizvođačima koji su pošteno odradili svoj posao a vjerojatno neće dobiti ništa “zahvaljujući” bijednoj praksi našeg pravosuđa.

zar je moguće da među policijom i tužiteljima nema nikoga tko bi shvatio da bi njihov glavni zadatak trebao biti zaštita onih koji su odradili pošten i konkretan posao, pa makar kerum ostao s gaćama na štapu?

da puste volontere da pregledaju dokumentaciju, provjera na lažiranje bilanci, izvlačenje novca, fiktivno fakturiranje, sve one radnje koje će gotovo sigurno ostaviti one najpoštenije bez igdje ičega?

ne treba biti forenzički genij da se shvati da je svota ulaganja koju kerum spominje, milijarda kuna, prenapuhana što vjerojatno navodi na sumnju o gore navedenim radnjama.

hoće li policija i tužiteljstvo otvoriti istragu, riječ je o cijeloj milijardi kuna? sumnjam, jer među podizvođačima sasvim sigurno nema javnih bilježnika, odvjetnika, bankara, sudaca i njihovih suseljana i rođaka, pa neće se valjda pravosuđe naprezati ako ne štiti “svoje”.

Tko god ga završio morat će platit i izvodjace. Kerum ga neće završit jer nema s čim. Najgora opcija bi bila da to ostane nedovršeno ruglo usred grada a to je lako moguće jer za to završit trebaju ogromni novci.

mislim da slika trudne zene uz ovaj naslov ne ide i da je to sramotno. im ajući u vidu da nerođeno dijete ima podjednaka prava kao i rođeno ovdje se ono na jedan osobit način izvrguje ruglu.

dan je pametniji od noći

New Report

Close