Hanfa bez komentara na prozivke šefa Petrokemije

Naslovnica Forum Komentari članaka Hanfa bez komentara na prozivke šefa Petrokemije

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kad šef jedne tvrtke kaže da je dionica prenapuhana i od kuda to dolazi a regulator na to ne čini ništa onda ne treba biti previše pametan da se shvati da ti koji napuhuju očito znaju da im se neće dogoditi ništa pa nastavljaju i dalje.

pa zna se tko i kako napuhuje ptkm i ostale dionice iz svog portfelja ali je zanimljivo da je i jutarnji list uključio u cijelu priču.pa sjećate se serije tekstova burzovnog gurua subotom u jutarnjem gdje je direktno hvalio svoj portfelj i pljuvao po mirovincima.
koliko sam vidio sad je i sam priznao da je kupovao ptkm na vidokim cijenama i izgubio dosta novaca.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

ma užas.. ja sam im pisao u nekoliko navrata.. dobio sam isti odgovor.. oni kao prate sve šta se događa i nema potreba da ja njih izvješćujem o takvim stvarima.. a kao sve pokrenute parnice mogu pronaću njihovim izvješćima… Svaki dan očeš na tv, radiju ili novinama ima vijesti, izjava koje se nebi smijele pisati pa opet nikome ništa!

idući tjedan će bit bolje...

Za one koji ne znaju, dok nije postao turbo-kapitalist i N. Bakić je sudjelovao u sindikalnim akcijama za povećanje plaće prosvjetarima. Pitajte ga o tome na blogu, vi koji idete tamo, pa ćete vidjeti demokraciju u punom sjaju.
Problem je što se dopušta jednom čovjeku da vrlo agresivno gura svoje interese.
Njegova žeđ za novcem je legitimna, ali problem ovog društva i medija je što se takvom daje toliko prostora i pažnje. Zanimljivo je da se on kao mali dioničar sa 3-4% glasova obračunava sa sindikalistom Klausom i to vrlo perfidno i nisko, s Jaguštom također, a do nedavno ih je slavio i pisao pangerike.

Ozren, đe' kombo?

Legitimno je pravo svakoga da pise afirmativno o svojim dionicama pa tako i XY-a. Isto tako je legitimno pravo svakoga da ospori njegove argumente. Ja ne vidim zbog cega bi Hanfa trebala reagirati radi necijeg pisanja u novinama ili na blogu.

Ja osobno mislim da su sanse da se PTKM privatizira vrlo male i da je interes za privatizaciju mali, ako ga uopce ima.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close