Hakom temeljito ‘izgazio’ svoju misiju

Naslovnica Forum Komentari članaka Hakom temeljito ‘izgazio’ svoju misiju

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Hehe, komentar novinara koji inače objavljuje članke o Tele2 u kojima hvali njihovu fantastičnu ponudu i nove “revolucionarne” usluge. Da se malo informirao saznao bi da Tele2 ne želi kupiti LTE frekvencije već bi ih valjda trebao od Hrvatske dobiti besplatno. Nek se tako probaju dočepati koncesije u Africi. Ovdje to fala Bogu ne prolazi.

Objavljivao on članke o Tele2 ili ne, pa čak ga i favorizirao ili ne, to ga ne čini da je manje u pravu kad je ova tema u pitanju…

Hakom je ovo odigrao veoma glupo, ali opet, nije od njih nista drugo ni bilo za očekivati…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Novinar je sve lijepo objasnio osim što nije naveo na koji način je to HAKOM kriv što Tele2 nije kupio frekvencije digitalne dividende? Po meni je jedina krivnja aktualnog ministra financija i bivšeg prvog potpredsjednika Vlade koji su s telekomima dogovorili točnu cijenu spektra digitalne dividende, iako je tu cijenu trebala definirati aukcija…a što se tiče alternativnih operatora, tu je HAKOM “kriv” što im je omogućio ulaganja u raspetljavanja lokalne petlje koja su tražili čim su se pojavili na tržištu. Btw. cijena najma lokalne petlje je u Hrvatskoj gotovo upola niža od cijene koja se prosječno plaća u EU. Po meni su jedini krivac za propast tih telekoma banke koje su ima davale kredite.

New Report

Close