Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Gubitak Viadukta 39,3 milijuna kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Gubitak Viadukta 39,3 milijuna kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kakav drukerski NASLOV sve je u službi drukera

Kakav drukerski NASLOV sve je u službi drukera

Kad vidim ovakve naslove mora biti svima jasno zašto urednik biva uhapšen al treba i ostale drukere pohapsiti sa PD ovo je jedno drukersko gnijezdo koje truje i širi lažnu propagandu u službi velikih igrača na štetu malih

…kako uhapšen čovječe…samo pozvan na informativan razgovor…gosn vijadukt vikend je pred vama…odmorite se…bude to sve dobro… [smiley]

Kad vidim ovakve naslove mora biti svima jasno zašto urednik biva uhapšen al treba i ostale drukere pohapsiti sa PD ovo je jedno drukersko gnijezdo koje truje i širi lažnu propagandu u službi velikih igrača na štetu malih

Jesi pročitao kvartalno?Kakva lažna propaganda……….probaj objasnit

…mislim,ovima iz Viadukta bi jedino bilo bolje da su periodičan izvještaj poslali minutu do 16,00 sati…

…tako bi mali dioničari kraće vremena bili razočarani…,a i lakše se napit preko vikenda… [wink]

Menije super nemoj me krivo svatit živ zdrav i ku bolje al ovi drukeri popeli mi se na vrh k…. naj radije bi ih u gepeku provozao jednog po jednok il sve zajedno meni isto

…sad sam išla pogledati…gosn vijadukt,pa prošle godine u istom razdoblju gubitak je bio 53 miliona…

…eto,vidite,još možete reći da se stvari odvijaju bolje… [rolleyes]

Naravno da je bolje

Ovo je naj bolja dionica na ZSE

Ovo je dragulj koji isplaćuje svake god dividendu evo npr ove god sam od dividende ženi kupio clia je iz 2005 g al ljepa uspmena do iduće god
Koja se tvrtka može tako pohvalit sa dividendom kao VDKT

…hebote,a ja mislila neki šrot od dionice…gosn viadukt,kak je vaša žena sretna…stvarno bi te Uprave morale malo više misliti kad donose odluku da li isplatiti dividendu ili ne…

…kako to može pozitivno utjecati na bračne odnose…,joj,joj,vaša sigurno ni zaspala na svadbi,ko ja… [rolleyes]

New Report

Close