Građevinski bum je moguć tek 2015. godine

Naslovnica Forum Komentari članaka Građevinski bum je moguć tek 2015. godine

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nemoguć je građevinski oporavak u Hrvatskoj dok je ova Kukuriku vlada na vlasti.

Neprestalno pričaju o uvođenju poreza na nekretnine .

“Fiskalizacijom” , “legalizacijom” i “certifikatom” oteti će građanima 20 miliardi.

I nije to sve .
Uskoro ćemo morati imati i platiti procjenu vrijednosti nekretnina.

.

Moguće je građevinski bum, ako nekaj eksplodira u nekoj građevini (plin, bomba,…)! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Da vrlo jednostavno i ne treba pisati biblije i analizirati toplu vodu , rekao sam da je nastala implozija Hrvatskog gospodarstva i tu više nema povratka, dolazi sve gorije vrijeme i opravka nema jer su nam EU Korporacije namijenile takvu sudbinu.
Skupa energija konkretno plin 4 kn oko tri puta skuplji nego u USA, bankarske korporacije sve ono što znamo bla.ba i tako dalje , zatim korporacije Hrane koji se bave uvozom i kada treba uništiti određenu privrednu granu tada krenu s vrlo niskim cijenama za određeni proizvod s ciljem uništavanja naše gospodarske grane i žalosno je to što uspijevaju ( poznati primjer Mađarske)
Kada su se dijelile karte za stolom, mi smo morali ratovati jer su nam nametnuli rat i sveopći nacionalizam s Balkana , tada kada je bilo vrijeme za hvatanje pozicija mi nismo imali igrača, nego sada skupljamo mrvice od grickalica ispod stola EU -a.
Gdje će se zaposliti mladi ako nemamo otvorenih slobodnih radnih mjesta. Sva profitabilna djelatnost EU-a je u Velika Britanija, Francuska, Benelux, Njemačka , Švedska, Danska Italija,Norveška, ali ne kod nas.
Može doći do oporavka jedino kada bi se učinio sveopći gospodarski pokret ( tražimo bogate ulagaće , ( 260 hrvatskih građana ).
Da i na kraju zanimljiva je vijest iz prve ruke cijena kadratnog metra kuća u istočnoj njemačkoj vjerovali ili ne je 10 centi , svi odlaze isto kao i kod nas , cijene kvadrata kuća i stanova će još više pasti i padati sve dok ne dođe do gospodarskog oporavka i otvaranja profitabilnih radnih mjesta za mlade ljude , a to znaći kod nas NIKADA, za naših života.
Jedini izlaz je masovno raseljavanje mlade populacije ( dosadilo im sjediti u kafićima koji su postali prazni ), proces koji je nezustavljivo počeo ,nažalost .

Hrvatska je zemlja snova. Svi sanjaju o odlasku.
Najnoviji meteorološki izvjestaj za Hrvatsku sutra: VREMENA VIŠE NEMA!

građevinski bum???
možda nakon 2020. kad naši novi EU gospodari budu posjedovali ama baš sve HR pa odluče malo urediti svoje hotele, kuće, trgove, stanove….

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

Moguće je…pogledaj što Orban radi..odnosno Viktator…danas je jako dobar članak u večernjem listu o tome kako je Mađarska počela voditi samostalnu politiku…


Moguće je…pogledaj što Orban radi..odnosno Viktator…danas je jako dobar članak u večernjem listu o tome kako je Mađarska počela voditi samostalnu politiku…

ali mađari imaju svoje “JA” i ponašaju se kao suverena država…a mi? bolje da ne komentiram….

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

Pa da… mozda kao Madjari, uzeti pare iz mirovinskih fondova i uloziti u gradjevinu…spaliti na koji tunel ili kilometre autocesta…vi vjerojatno ne bi imali nista protiv toga.

http://www.forbes.com/sites/realspin/2013/11/12/how-the-hungarian-disease-is-spreading-across-central-europe/

htjela je uvesti reda ali je pogriješila kada je ponovo oprostila nerad ekipi na općinama za legalizaciju a prije isteka roka klela se da će kažnjavati one koji ne naprave dogovoreni postotak predmeta do kraja 2013.svi smo čuli koliko su napravili a ona sad zapošljava dodatne ljude na drž jasle,zašto???

još jedna potvrda da vrag ne spava, što je babi milo, to se babi snilo

Ne kažem da su Mađari najpametniji…i ja se bojim na što bi ovi naši lopataši potrošili novce kada bi uskratili uplate u drugi stup,ali Mađari se sve više oporavaljaju…imaju rast, manji deficit , nastoje postići što manju energetsku ovisnost..prouči malo ovaj slučaj izgradnje nuklearne elektrane

Jedna ruska politiologinja je rekla da se ne okreću zemlje tipa Mađarske Rusiji već bježe od politike EU koja je od periferije napravila kolonije i ne namjerava to promijeniti

kakva ministrica, takav interview, bulažnjenje o grotesknoj legalizaciji i grotesknoj certifikaciji, dok je realno stanje potpuni kaos, propast većine ozbiljnih tvrtki, a licenciranja najviše sliče sovjetskom sustavu iz pedesetih, zbog kojeg je sovjetsko građevinarstvo toliko propalo da su polu-zapadnjačke jugoslavenske građevinske tvrtke ostvarile ogroman primat.

jugoslavija propala, ljudi ginuli da bi hrvatska postala neovisna zapadnjačka država, a hrvatska se okrenula rigidnom istočnjačkom državnom komunizmu.

smiješan tekst. građevinski bum je u srbiji gdje njihovi građevinari dobivaju poslove u emiratima, rusiji, gruziji i slično..to je bum a ne ovdje, a uz to su debelo podcijenjeniji od naših koji su pred propašću. Jedan INIM – Invest import ad trži se na 0,17 BV-a, a montinvest po 0,32 BV-a jer su shvatili da nema love u regiji nego izvan regije. A naši i dalje čekaju da im država nađe posla…Pa mogo bi i predsjednik države malo poraditi na tome da nađe posla za naše firme, kako je mesić hodao okolo i nalazio poslove. Čemu inače služi institucija predsjednika držve ako ne gospodarskoj diplomaciji?

...povijest se ponavlja...

HRV je članica EU. Svatko tko ima mogućnost konkurirati na tom tržištu kvalitetom, cijenom i izvedbom ne treba brinuti pa tako i građevinar koji zadovoljava te kriterije. U HRV jedina građ. tvrtka koja sigurno neće propasti jest VDKT jer je jedini sposoban funkcionirati na takvom tržištu.

istina, vdkt je jedini koji nešto vrijedi, no on je također u teškom stanju. usporedi INIM i MOIN sa VDKT pa će ti biti jasno o čemu pričam. Oni su debelo ispod cijene a grade po rusiji hidroelektrane i objekte za olimpijadu. O tome pričam. Naši niti nisu trebali doći u krizu. Samo je trebalo otići na istok dok kriza ne prođe. Oni bez političkih veza nisu u stanju bilo kakav posao dobiti. To je problem.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close