Gospon Samodol, testirajte ih na kokain

Naslovnica Forum Komentari članaka Gospon Samodol, testirajte ih na kokain

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

E da je to samo neki mali bankarčić, ima tu i direktora javnih tvrtki, te kockarskih ovisnika, to iskorjeniti? Možda sa zetorom? Korov se najbolje pljevi mehanički..

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

Birtiću svaka ti čast, pusa!!!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ako se mene pita, treba rušiti:

Novoselca, Lukovića, Mudrinića, Škegru, skrbničke račune tipa Splitske banke i cijelog niza navlakača, ljudi koji sa insiderskim informacijama uništavaju burzu i ujedno se bogate. Pogledajte im svima imovinu, za nevjerovati!!!

Skrbnički računi imaju inside gdje mirovinski fondovi ulaze i samim time dogovorno dižu ili ruše cijenu. Nikakve knjige tu ne pomažu.

Živio Birtić!!!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Dobra je ova Birticu. Koliko znam, a znam jer radim vani, neke strane kompanije provode lijecnicke preglede pa se tu nadje i test na drogu(e) tako da nije to bas toliko nemoguce. Naravno nitko ih ne moze prisiliti na testiranje ali ako po zakonu o sigurnosti prometa odbijes testiranje na alkohol (koji je btw. legalan) smatra se da si pozitivan i picnu ti kaznu, oduzmu dozvolu na neko vrijeme… Ne vidim zasto bi ovdje a uostalom i u svim ostalim zanimanjima bilo drugacije.

VIVA LA REVOLUCION !!!

Koliko znam neke naše firme već imaju mogućnost testiranja na droge i alkohol.
Zaposlenici potpišu da pristaju i to je to.

New Report

Close