FOTO: U Brodotrogiru porinut gorostas, prvi takve namjene u svijetu

Naslovnica Forum Komentari članaka FOTO: U Brodotrogiru porinut gorostas, prvi takve namjene u svijetu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Aj i njima za nagradu 4 milijarde

Kada ne znate ono o čemu pišete nemojte pisati . 167m nije nikakav gorostas . Standardna dimenzija. Ovo crveno što se naslikama vidi je brod za teške terete kojim će se premčani dio tankera prenjeti u suhi dok u Finskoj. On je gorostas i proizvod vrhunske tehnologije, a ne kanta koju prenosi. Isporuka kasni već 10 mjeseci. Gubici “do krova”. To se neće tako skoro objaviti . Treba održi laž o Končarima kao velikim poduzetnicima dok glavni pljen, pulski zaljev, ne padne u mrežu.. Danko Končar i sin mu Nenad su Ostap Bender i sin .

@kafalat, naravno da kasni, kad treba ljude tek obučiti za specijalne poslove. U Berlinu se gradi aerodrom, koji je trenutno tri puta skuplji nego što je bilo predviđeno i rok otvaranja je pomjeren nekoliko puta, tako, da kad se otvori, kasnit će se deset godina. Slično je i sa stuttagarstkim podzemnim kolodvorom. Već sad je duplo skuplji nego što je predviđeno i rok završetka radova pomjeren za pet godina. Ergo, neka su oni krenuli u nove poslove, kao i Brodosplit, jer da su ostali kod starih, klasičnih, EU bih sve njih već prisilno zatvorila.

viewer – Brodotrogir je tehnička i tehnološka, da izvinete, vukojebina, bila , a sada je pogotovo. Trivijalne proizvode, kao što je tanker nije u stanju izgraditi bez 25-30% gubitaka što zbog neznanja u organizaciji posla,što zbog katastrofalne kalkulacije.

New Report

Close