Ferdelji podnio kandidaturu, Božić odustao, ostali šute

Naslovnica Forum Komentari članaka Ferdelji podnio kandidaturu, Božić odustao, ostali šute

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pa kažem on je stručnjak koji je rekao kako je Nadan Vidošević stručnjak. Vidošević, poltron, koji u životu nije stvorio novu vrijednost, jedino je znao mažnjavati, uhljebljivati svoje rođake. Da je pravne države lako je bilo ispitati sve njegove prihode i imovinu. No, dobro on je stvari uglavnom stavljao na svoju majku, pa je tu stvar još gora, jer je žena bila šalteraš u poslovnici Jugobanke. Vidošević radnike naziva lijenčinama (i to gle čuda, baš on, koji cijeli svoj život nije ništa stvorio za dobrobit nekog drugog osim sebe i svoje familije). Eto, za takvog čovjeka ovaj lik Ferdelji kaže da je stručnjak i pravi čovjek na pravom mjestu. Ne vjeruj misionarima koji izgledom šalju poruku da su neumjereni u jelu i pilu. Kakvi su tek na poslu! Megalomani! A njegova priča za Elektrokontakt, uglavnom je kao i priča o Todoriću stručnjaku kojem je država sve poklonila, a radnici za sitnu lovu stvarali veliko carstvo. I sad mi takvi likovi govor. Ajde Ferdelji prvo dokaži da si discipliniran za stolom, a onda ćemo ti vjerovati ostalo!

Još jedan političko ekonomski uhljeb!

Jel ovo Djed Mraz na slici?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ferdelji je jedna od rijetkih eksponiranih privrednika koji vjeruje u sebe da može postići rezultat (bitno u sportu i svakodnevnom životu), koji zrači optimizmom i daje nadu u ovome HR ekonomskom defetizmu.
No ima i dobra reference!

Tko god se ne zalaže za tržišno orijentiranu komoru nije prihvatljiv kandidat! Svaka čast g. Ferdeljiju, ali ne razumijem što je ušao sa kokošarima u kolo!?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

moram primjetiti da su značajno pojačali svoje aktivnosti od kada im je bivši šef zadnji doznao, šalju dnevno po nekoliko dopisa i daju informacije, ali to ne znači da je takav sustav i dalje nekome potreban, ako Ferdelji ima viziju da taj ogromni parazit postane bar malo korisniji i učinkovitiji, u što kraćem vremenu, imat će podršku gospodarstva, ukoliko ne, raspust i neka se snalazi svatko za sebe

to valjda pokazuje da ferdelji jedini ide transparentno, a ostali kanditati su navikli dobivati pozicije u zakulisnim igrama pa bježe što dalje od javnosti, pola tih tajnih kandidata ne bi mogli voditi ni trafiku kad bi javnost pretresla njihove radne životopise

Budući da HGK nije ukinuta (što je trebao biti jedini pravi potez) ili barem članstvo u njoj postati neobavezno, novi predsjednik će biti Damir Kuštrak iz istog razloga zbog kojeg je Goran Radma postao glavni direktor HTV-a.

Dalekovidnica javlja da 17 kandidata pretendira na praznu stolicu predsjednika HGK, a podjednake šanse daju se g. Ferdeljiu i g Kuštraku. Kako je g.Ferdelji o sebi javno rekao gotovo sve, sada bi mogli saznati i gdje je i dali je g.Kuštrak završio srednju školu, kako je kao građevinski inženjer napisao ekonomski program HNS-a, zašto je kao doministar financija buđetski novac oročavao kod poslovne banke, kako je sudu bezuspješno tužio svog poslodavca i nakon toga postao predsjednik hrvatske udruge poslodavaca…….

New Report

Close