Europska unija nije humanitarna organizacija niti krava muzara (objavljeno 21.12.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Europska unija nije humanitarna organizacija niti krava muzara (objavljeno 21.12.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

i ovaj članak je na tragu utjecaja aktualnih političara, koji žele “smekšati” javnost za činjenicu da POLITIKA želi izbjeći odluku SABORA. To je tipično za mentalitet hrvatskih političara, koji misle da su ZAKONI donešeni za nekog drugog, a ne njih ! Zato je i PRAVOSUĐE i KORUPCIJA najveći problem Hrvatske, vidljiv iz cijelog svijeta.
O EU ucjenama ne treba niti govoriti – one nisu ustanovljene na međunarodnom pravu, nego na pravu “jačega” ! Hrvatska tu ne smije popuštati, pa i po cijenu višegodišnje odgode ulaska u EU. Zapravo, značaj i dugoročnost EU je još uvijek upitna, pa ne treba žuriti s “predajom” nacionalnog bogatstva (resursa) , tek tako, za par godina mandata nekih političara i njihov osobni probitak ! Ovdje se kocka sa sudbinom svih hrvata danas, ali i budućih pokoljenja, a takve odluke traže MORALNE i odgovorne, nacionalno svijesne političare.
Stoga je i ovaj članak, zagovarajući zaobilazno popuštanje EU ucjenama, samo “naručeni” članak nekih političara, koji su spremni “zaobići” nacionalni interes za “Bruxellesku parlamentarnu klupu” i osobni interes ![cry]

New Report

Close