Europska komisija: Europske reforme u Hrvatskoj nisu napredovale

Naslovnica Forum Komentari članaka Europska komisija: Europske reforme u Hrvatskoj nisu napredovale

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pa sada cemo samo sto nismo mamu vam hebem.evo vec mudraci pisu analize .med i mlijeko od 2025.ovih milion ljudi koji ostanu unvukojebini zivjeti ce ko bubreg u loju na drzavnoj sisi.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Napredovale su povlastice branitelja zato

Do ove zemlje je stalo još samo pijavicama s plinskim bocama, biskupima i raznim uhljebićima s 10-tak + tisuća kn plaćice, koji muzu ovu “tužnu našu”. Ostali su vjerojatno odavno digli ruke. Ako i propadne, ništa zato, jer da valja ne bi propala.


Do ove zemlje je stalo još samo pijavicama s plinskim bocama, biskupima i raznim uhljebićima s 10-tak + tisuća kn plaćice, koji muzu ovu "tužnu našu". Ostali su vjerojatno odavno digli ruke. Ako i propadne, ništa zato, jer da valja ne bi propala.

***a kad se probudiš – mokar krevet oko tebe… daleko prije bude propala vaša matična država koja je ko nokia i mužnja i parazitiranje na državnom proračunu nego ova država… a ako zaista vjerujete da je itko od nas digao ruke od ove države, pa fino nas opet napadnite pa da jednom za svagda riješimo to pitanje sve do obala Crnog mora…

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Mislim da komisija nije dobro obaviještena. Prije par dana je za (ne sve) poduzetnike ukinut parafiskalni namet “opće korisna funkcija šuma ” koji je uveden 1993 godine. HDZSDP je uspio u 25 godina maknuti jedan namet tako će u slijedećih 25 godina još jedan i tako malo pomalo provest će se reforme.

***a vezano za sve te reforme, zašto se ne provode i zašto je država u takvom stanju imate u odličnom današnjem članku iz Večernjeg lista Vidim ih mnoge po Saboru i u vrhu politike, javnim ustanovama, tvrtkama, općinama, gradovima, ljude na pozicijama

P.S. Iza kojeg zareza je tebe, Jovane, spomenuo?

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

New Report

Close