Erste plavi ostalim mirovincima od 2007. uzeo 40.000 članova (objavljeno 26.03.2008.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Erste plavi ostalim mirovincima od 2007. uzeo 40.000 članova (objavljeno 26.03.2008.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Napišite tko su gubitnici.
AZ fond. Najlošiji su na objavama banke skrbnika.
Napišite da se fond može besplatno promjeniti svako 5 godina. Dvije godine sam u Erste, a ako za tri godine bude postojao uspješniji fond – prelazim ponovo [cool]

Što se mene tiče, da mogu povukao bi sav novac iz ruku tih nesposobnjakovića koji naprave prinos jedva da sačuvaju vrijednost uloženog od inflacije, a u zadnja 3 mjeseca su napravili takve svinjarije na burzi, od nabijanja cijena u prosincu 2007. i kupovanja ATPL po 3.500 KN i INGR po 60.000 KN, pa do bezobzirnog povlačenja novca iz investicijskih fondova (bilo je čak i naloga za povlačenje pola milijarde kuna u roku jednog dana) i namjernog rušenja tržišta u kojem su stradali mnogi mali investitori, kao i fondovi. To im zapravo i je cilj, da pokažu ljudima kako investiranje u OIF i direktno u dionice nosi veliki rizik, i da bi radije trebalo investirat u mirovinske fondove koji su, eto, “sigurniji” vid ulaganja.
JEDNOM RJEČJU – STOKA! [angry]

Ja nagovaram sve poznate da prijeđu iz AZ mirovinskog u CO/Pbz OMF.
Dosta mi je Novoselca i njegovih sranja, nesposobnjakovići nesposobni. Pa neka on sebi zaradi za mirovinu[bye]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

New Report

Close