Kakvo jeftino navlačenje od strane UGLEDNE BANKE !? Pa, zar ne vrijedi pravilo – da će dionica vrijditi-TOLIKO -koliko je tržište spremno za nju platiti ???
Dosta ste ljude prevalrili sa Dalekovodom prema posljednjim podacima o prodaji preko 20.000 komada…
Zato bi Vam bilo bolje da se suzdržite navlačenja i odredite pametan iznos za rast tržišta , te da se već
jednanput svi skupa sjednete i dogovorite kako ćete dalje raditi na ovom tržištu.
…osim toga svi naivci su već ošišani pa mi nije jasno koga još mogu ovakvi tekstovi navuči na “akumulaciju”?
IGH realno vrijedi između 6000 i 7000, a ovo dnevno licitiranje pokazuje samo koliko su trenutno u očaju i bespomoćni oni koji se bace preprodajom dionica.
Erste: ‘Realna cijena Inine dionice je 3100 kuna…
Najgori analiticari u hr.Svaki put kad su nesto odradili,bilo je upravo suprotno.Sjetimo se njihove preporuke o prodaji ernt kad je bio na 1200 kn.Svjeza je njihova preporuka o prodaji INE.Nakon toga je rasla jos 250 kn….
Moze IGH i do 0. Firma koja ima neke kompetencije ali gotovo nijedan ugovor nije dobila na trzistu u fer konkurenciji – takva vremena su prosla. IGH nece vise moci funkcionirati sa sadasnjom razinom neproduktivnosti i privilegije u dobivanju poslova.
Najveći problem hrvatskog građevinarstva su upravo ti javni natječaji na kojima posao dobivaju razni birtijaši umjesto da se radi kvalitetan posao sa ozbiljnim firmama.
Možda su mislili reći – 1427 kuna :)))
U pravilu čim analitičari Erste-a – totalni fuleži – nešto predviđaju da ide gore najbolje je što prije prodati i čekati pad …
Ako pak nesto targetiraju niže nego mi kopčamo da bi išlo – to uzeti kao preporuku za kupnju :))
U svakom slučaju, IGH je od ovog teskta samo tonuo i dalje tone, a tko čeka 6000 načekat će se
Možda su mislili reći – 1427 kuna :)))
U pravilu čim analitičari Erste-a – totalni fuleži – nešto predviđaju da ide gore najbolje je što prije prodati i čekati pad …
Ako pak nesto targetiraju niže nego mi kopčamo da bi išlo – to uzeti kao preporuku za kupnju :))
U svakom slučaju, IGH je od ovog teskta samo tonuo i dalje tone, a tko čeka 6000 načekat će se