Erste Group: U 2011. prosječna cijena barela brent nafte iznosit će 124 dolara

Naslovnica Forum Komentari članaka Erste Group: U 2011. prosječna cijena barela brent nafte iznosit će 124 dolara

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

bolje da nista ne analiziraju nasi tzv.naftasi jer nemaju pojma u trzistu nafte, tj utjecaju trenurnog stanja u libiji na kretanje cijena na globalnom trzistu. cijena goriva h hrvatskoj je posljedica loseg menadjmenta.
Libija kao prvo i osnovno trziste za izvoz nafte ima italiju cak 80% svoje nafte izvozi tamo. Koliko je cijena nafte skocila u italiji zbog situacije…NISTA…u svijetu ima toliko nafte koja se otkupljuje po nikakvim cijenama, a plasira se na trziste po nebuloznim cijenama. svijetske sile stvore pricu o nedostatko nafte, zatim barel nafte poskupi, a nasi kreteni kupe naftu po toj nenormalnoj cijeni, pa zatim se svijetsko trziste smiri i barel ponovo padne na razumnu cijenu, ali nasim menadjerima su ostale tone i tone skupe nafte i tako u nedogled…otud skupa cijena goriva kod nas, ne iz razloga sto je tako u svijetu, nego imamo puno skupe nafte u zalihama, a to treba prodati…

Kad ovi nadristrucnjaci proiciraju ,to je znak da ce biti suprotno.Sjetimo se preporuke o prodaji INE,pa zatim preporuka za dokup IGH od prije nekoliko dana ,itd.Od sto puta jednom pogode.Uostalom dovoljno im je pogledatii investicijske fondove pa ce biti sve jasno.Ne znam zasto poslovni uporno dozvoljava ovakovo drukanje….

New Report

Close