Ergović: Heidelberg je najlošiji izbor za našičku cementaru

Naslovnica Forum Komentari članaka Ergović: Heidelberg je najlošiji izbor za našičku cementaru

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Najbolji je izbor da ti odeš.

niš’ ne brinite gospon Ivane, bit će i gorih, tek je početak

i, čemu sad služi predstečajna nagodba? banke se nisu mogle dogovoriti da se namire na račun drugih vjerovnika, pa će se sad sve otezati do u nedogled, a kvazi-jaki igrači će se nadati prilici da nešto jame na račun drugih.

kako je to moguće, tko će recimo financirati dvije godine potpune blokade, nema pravih poslovnih planova, nema razvoja, nema dugoročne perspektive, kako je moguće da tvrtka tako dugo ostane a da potpuno ne potone? moguće je samo na jedan način – da se sve to nečasno i nezakonito financira novcem poreznih obveznika.

ergović je možda potpuno u pravu, i ja bih mu osobno poželio sreću da nađe nekoga tko će ponuditi triput veću cijenu i zadržati sve proizvodne kapacitete, da čeka ako treba pet godina, ali samo pod jednim uvjetom – da za sav taj plan ni lipu ne uzme od naših novaca, javnih novaca spremljenih u državnim trezorima i uzetim od nas kojima država ne daje nikakve privilegije.

Ajde Ergoviću ne lupetaj, da imaš ikakvog znanja (osim političko-uvlakačkog) ne bi doveo tvrtku u ovu poziciju. Moli Boga da te hoće jedna takva njemačka tvrtka. Sjetimo se samo kakva je pljuvačina bila kad je Lidl ulazio u RH, a danas taj isti najbolje plaća hrvatske radnike.

New Report

Close