EK ustraje na milijardama od poreza na nekretnine

Naslovnica Forum Komentari članaka EK ustraje na milijardama od poreza na nekretnine

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Naši političari su toliko jadni da kad ne znaju kako nešto nametnuti narodu onda se skrivaju pod suknjom EK.
Šta kad ne uspijete popraviti bilancu države niti sa milijardama od poreza na nekretnine jer niste sposobni smanjiti svoje troškove? Onda će cijena litre benzina biti 20,00 kn?

linić je otišao iz SDP-a, ali SDP i dalje gura njegov projekt oporezivanja nekretnina protiv interesa hrvatskog čovjeka! zato drhti hrvatski narode jer kad nas počnu derati ogromnim porezima na kuće, stanove, kleti i vikendice, dizat ćemo kredite samo da platimo harač pohlepnoj i nesposobnoj vladi! a ove floskule da to traži EU su obična laž! da je vlada u 4 godine izvukla zemlju iz recesije, nitko ne bi niti pitao za porez na nekretnine, ali kad rezultata nema, onda gledaju kako i gdje još oteti građanima zadnje lipe!

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

a od koga cete ubrat milijarde kune ???
da jadranka ne mislite na milijarde krvnih zrnca ?

Sto prije uvets porez na nekretnine barem 10% godisnje od trzisne vrijednosti,a odma nakon toga porez na nasljedstvo i to barem 80% za prvu ruku, a onda postepeno dizat do 150% i kaznjavat one kojima su se starci usudili sta ostavit. Podrzavam ove mjere jer ih ocito podrzava i EU,a mi smo tezili pravnim tecevinama EU.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!


linić je otišao iz SDP-a, ali SDP i dalje gura njegov projekt oporezivanja nekretnina protiv interesa hrvatskog čovjeka!

Ono sto stvarno radi protiv interesa hrvatskog covjeka je visok porez na rad.

Ja placam 1.45% poreza na nekretninu i vrijednost moje nekretnine je u zadnjih 5 godina narasla barem 30%. Vi ne placate nikakav porez i vrijednost vasih nekretnina je pala barem 30%.

Svaki porez je los za ekonomsku aktivnost, medutim porez na rad je daleko najgori.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Vi ne placate nikakav porez i vrijednost vasih nekretnina je pala barem 30%. Svaki porez je los za ekonomsku aktivnost, medutim porez na rad je daleko najgori.

Pišeš o nečemu o čemu neznaš.

Plačamo najveće poreze na svijetu , čak 572 razna .

Zato se u Hrvatskoj ne isplati investirati , širiti posao i zapošljavati ljude.

Između ostalog plaćam i porez na nekretnine a to se zove “porez na kuće za odmor” i hrpu drugih poreza za koje izmišljaju razna imena.

.

EU je sve manje zainteresirana za uvođenje reda kod nas, treba bježati odavde što prije!

Gdje bježati?

Koliko vidim nigdje nije neka sreća, mislim na europu.

U skandinavske zemlje ne bi išao da ležim i da mi plaćaju.

pa mi imamo porez na nekretnine i to više njih…pdv 25% kod kupnje nove nekretnine ili 5% porez na prenos za rabljenu nekretninu, kod gradnje imano komunalne i vodne doprinose po m3, posebno plačamo sve priključke i na potrošnju komunalija plačamo i do preko 50% raznih parafiskalnih nameta, plačamo komunalnu naknadu, naknadu za uređenje voda po m2, vlasnici stanova plačaju i pričuvu a posl. prostora spomeničke i turističke rente te imamo i porez na kuće za odmor, stoga, političari očito nemaju pojima koje su nam sve namete nametnuli pa tako niti mogu objasniti EK da u hrvatskoj vlasnici nekretnina imaju itekako hebeni porez na nekretnine!

inaće, EK daje svakojake preporuke kao uvođenje novih poreza i rezanje socijalnih prava ali još niti jednom nisu predložili racionalizaciju i smanjenje državnog i lokalnog sektora , agencija, javnih tvrtki, privatizaciju drž tvrtki koje nisu od strateškog značaja (što i je naveči Hr problem koji generira dugove i deficite) i umjesto ugostiteljstva, turizma i obnovljivih izvora energije da se potiče proizvodnja, industrija i poljoprivreda, odnosno dodavanje novih vrijednosti, oni preporučuju samo po glavi stanovnika ?!

ne može biti slučajno, počev od krvavog raspada jugoslavije, i to u svim bivšim državama, da su stranci stekli dominantne pozicije upravo u bankarstvu, trgovini, telekomunikacijama, naftnoj industriji, farmaciji,..i sl. kroz koje stvaraju extraprofite za svoje Eu vlasnike, dok je nekada jaka industrija, poljoprivreda, brodogradnja, i sve ostalo uništeno i propalo u nepovrat, ne može biti slučajna izmjena kriterija referenduma radi ukaska u EU, odustajanje od ZERPa, kreditna expanzija i države i građana, ovršni zakoni, deložacije, glomazna, neučinkovita, kaotična država, institucije, sudstvo, korupcija, nepotizam, klijentelizam, nezaposlenost, iseljavanje cijelih obitelji, očajna demografska situacija, ekonomska depresija, obespravljenost uslijed nefunkcioniranja institucija ogromna fiskalna i parafiskalna opterečenja na doslovce sve bez obzira da li radiš ili ne, da li imaš za golo preživljavanje ili ne…

isto tako ne može biti slučajno da EK, koja je vrlo dobro upoznata sa očajnom situacijom u Hrvatskoj, daje najnoviji naputak da se još smanje prava i uvede još poreza… očito da hrvatski građani imaju previsoke kriterije i kakvu takvu egzistencionalnu sigurnost kroz svoje nekretnine, pa je EK izdala nalog kolabricionistićkoj političkoj eliteti da moraju još jače i intezvnije podjeliti i zavaditi te ih nezaposlenošću i porezma ekonomski osiromašiti i tako ih disciplinirati da im se za svagda izbiju iz glave gluposti kao dostojanstvo, sloboda, samostalnost, suverenost jer su ipak to građani drugoga reda i treba im pokazati gdje je njihovo podaničko mijesto [emo_bijesan]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA


EU je sve manje zainteresirana za uvođenje reda kod nas, treba bježati odavde što prije!

Vanjski dug:
Irska 390%
Danska 302%
Švedska 290%
UK 252%
US 233%
Kanada 221%
Njemačka 188%
….
Hrvatska 90%
….
Iran 16%
Rusija 12%

Zapadni svijet je propao, samo se čeka konačni raspad sustava. Cionistički plaćenici poput blogera će vam pisati hvalospjeve o “razvijenom” zapadu a ove stvari prešućuju…

New Report

Close