Dubrovački turizam ostvario izvrsne rezultate

Naslovnica Forum Komentari članaka Dubrovački turizam ostvario izvrsne rezultate

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Lijepi rezultati ! Kupite si od tih novci par dva-tri inkubatora, i platite jednog
vrsnog ginekologa, da ne selite novorođenčad po buri i neveri u Split….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

marksizsam caruje, pamet klade valja, tako bi se moglo općenito komentirate sve idiotske statistike koje se magareći tvrdoglavo bave postocima fizičkog broja gostiju koji tabanaju naokolo, a broje ih valjda tako što udaraju štambilj na čelo svakom putniku u autobusima.

uspješna sa stanovišta marksizma i lenjinizma, neuspješna s bilo kakve ekonomske točke gledišta – hoteli se bliže milijardi kuna zbrojnih gubitaka, povrat na investicije je dno dna, pa su investicije stale i stajat će, urbana devastacija zidanjem primitivnih prigrađevina silo natisnutih u prostor užeg centra divlja kao i u ostalih dvadeset godina demokracije.

najveći broj poslova su teški, loši i nisko plaćeni… jedinu zaradu imaju prodavači suvenira, naplaćivaći kojekakvih karata i dažbina, te vlasnici apartmana koji što manje ulažu u njih raubajući položajnu rentu, a “isplativost” se sastoji u tome što plaćaju primitivno niske paušale umjesto poreza koji plaćaju svi druge, te ih ne more brige oko poreza za nekretnine.

ukratko raj za 5% odabranih po političko-rođačko-jatačkim kriterijima, dno za sve ostale, slika i prilika banana-ekonomije, kao i u ostatku države.

ključno je da je sezona ekstremno neuspješna po svim poslovnim kriterija – to se najbolje vidi po tome da su od investicija odustali i oni koji raspolažu vlastitim izvorima novca, ali marksistički lažljivci spinaju li spinaju, jer to jedino znaju.

A te statistike treba uzeti sa debelom rezervom, teško da će ijedna TZ priznati da ima manje noćenja nego lani. Uvijek imamo 5-10% više gostiju i tako godinama, pa ti gosti bi nam trebali spavati po ulicama koliko ih ima.

New Report

Close