Država ponovno ulazi u Varteks i uzima 25 posto

Naslovnica Forum Komentari članaka Država ponovno ulazi u Varteks i uzima 25 posto

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

VARTEKS je klasična opljačkana tvrtka od strane obitelji Košćec i lokalnih političkih struktura svih boja. Osim što je vlasnička struktura ne transparentna jer je većina dioničara skrivena iza skrbničkih računa, radi se i o grubom kršenju zakona o trgovačkim društvima vezano uz trezorske dionice. Tvrtka VARTEKS je vlasnik 17,6% dionica, što kroz trezor što kroz VARTEKS ESOP. Do nedavno je VARTEKS ESOP bio vlasnik 25% dionica, ali lako je moguće da je dio otišao pod ove skrbničke. Nažalost ovo je tvrtka više slučaj za DORH nego li za ministarstvo gospodarstva.

Ideje naše benzin Vaš!

RAZOTKRIVANJE skrbničkih računa – jednako je objavi Registra branitelja…

Kad država smogne snage za to- spašeni smo….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

JELI OVO KRAJ BRODOSPLITA ?

http://www.index.hr/vijesti/clanak/je-li-ovo-kraj-brodosplita-radnicima-ponudjene-otpremnine-tko-zeli–moze-ici/657275.aspx

.

Bilo bi dobro da DORH postane dioničar!!!

teško je povjerovati da političari mogu biti do te mjere g-upi i zadrti u svojoj koncepciji državnog komunizma, ali to se potvrđuje svakim danom.

da ima zrnca razuma u toj vladi barem bi se okrenuli prema badelu da vide kako je završio taj pokušaj državnog komunizma, koji je izgledao kao labuđi pjev jedne promašene koncepcije, no oni će to napraviti još jednom, po milijuniti put otkako su vlade počele razaranje privrede dotacijama i intervencijama nesposobnih koji su propali na tržištu.

New Report

Close