Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

‘Država od 1. svibnja otpisuje kamatu na dug građanima’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Država od 1. svibnja otpisuje kamatu na dug građanima’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A STO JE SA NAMA KOJI SMO PLATILI I KAMATE I SVA MOGUCA DAVAJNA KOLIKO CEMO MI DOBITI OPROSTA ?????????????? TO NIJE FER NEMA DRZAVA STO OPRASTATI JER TAKO ONAIMA KOJI SU NESPOSOBNI ONI OPSTAJU I KVARE ONE SPOSOBNE,I TO NIJE FER UTAKMICA ,

zar ne bi bio logičniji naslov : Sprdnja od države…………

A STO JE SA NAMA KOJI SMO PLATILI I KAMATE I SVA MOGUCA DAVAJNA KOLIKO CEMO MI DOBITI OPROSTA ??????????????

Vi ste platili tzv. porez na budale,jednako kao i oni sto ce ga platiti i ono sto ce legalizirati nekretnine.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

…oprostiti će oni i glavnicu i to jako brzo…što vrijedi što je grad za groš,a groša nigdje nema…[emo_zloban]

Bakica je skroz u pravu. Bombastičan naslov članka će biti tek kada budu i kompletan dug opraštali. Čovjeku koji nie zaposlen, nema nikakva primanja, dužan je i Bogu i vragu, svejedno mu je da li mu je rata sa kamatom npr. 2500 kuna ili bez kamate 2000 kuna. Nema niti 2500 a niti 2000 kuna.
Da ljudi rade i da imaju prosječna redovita mjesečna primanja onda bi se i država imala od čega naplatiti. Ovako jednostavno nema, zatvori, objesi, zadavi ili što već, ali PARA NEMA!

New Report

Close