Država Fižuliću oprostila 51 milijuna kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Država Fižuliću oprostila 51 milijuna kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Cijela država se urotila da Fiđi stane na noge.

Tko će pokloniti milione , nego svoj svome.

To je bačen novac.

Gubitnik će opet stvoriti nove gubitke.

Oprostit porez treba samo uspješnim tvrtkama .

Prvo bi trebalo procesuirati Fižulića da se vidi kako je “uspio” uništiti tako veliku (međunarodnu) tvrtku.

Nije to bilo bez vraga.

Nekada je cijena dionica bila blizu 400,00 kuna a sada se “analitičari” čude što je “narasla” za 300 % , na 2 kune.

.

Možda mi Zagrebačka banka može optisati stambeni kredit a država dio poreza na prihod? Manji su iznosi od gornjih pa će porezni obveznici i banka lakše podnijeti.

Prihodi Magme od prodaje prva 3 tromjesječja 2013. godine su ukupno 0 (nula) kuna, sva imovina je višestruko založena. Ovo je najobičnija glupost i prikriveni i postepeni otpis potraživanja jer Magma nikad neće ispuniti niti te smanjene obveze.

Oprostili! Ha,Ha!
Nisu oni ništa oprostili, nego jednostavno nemaju od čega naplatiti. Ako si dužan državi, a švorc si – nema bolje kombinacije.
Međutim to nije fer prema onima koji plaćaju uredno porez a potiču iz iste branše. U Hrvatskoj bolje prođu neuspješni poduzetnici nego oni uspješni.

Kako osoba koja je ostetila drzavni proracun za ovaj iznos jos uvijek moze imati ikakvu imovinu?

Ovaj posjeduje barem 10M kuna u dionicama.

Mislim on svjesno nije placao poreze i svjesno je ostecivao proracun.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Sramota, dok Linić i kompanija rastežu šljakere, idu na ruku, bankama,kvazi poduzetnicima (a prevedeno običnim prevarantima) kojih je u HR, na tisuće i zajedno ruku donose zakone i pravilnike o ovrhama i sl. Zajednička druženja se očito isplate. Nažalost na tisuće je takovih tajkuna i milijarde poreza koje će namiriti ovi PRVI. A u procesu predstečajne nagodbe PRVI ne mogu naplatiti ni zaostale neisplačene plače, skapavaju, banke im otimaju imovinu, djeca i oni kopaju po smeću. E dragi moji to je socijalna država. Spasimo tajkune i nezasitne pripadnike izvršne i svih drugih vlasti od Zagreba do Vukovara i dubrovnika.
Iselimo se svi iz ove jebene države pa si nek Liničevci sami stvaraju zajedno sa tajkunima. Ili neka pogledaju svi prema Kijevu. Ima još srca u nekim narodima a bas sve skupa neka bude sram.

Ha, ha, ha. Plan21 u praksi.

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com


Oprostili! Ha,Ha!
Nisu oni ništa oprostili, nego jednostavno nemaju od čega naplatiti. Ako si dužan državi, a švorc si – nema bolje kombinacije.
Međutim to nije fer prema onima koji plaćaju uredno porez a potiču iz iste branše. U Hrvatskoj bolje prođu neuspješni poduzetnici nego oni uspješni.

upravo tako, u Hrvatskoj je uspjeh biti neuspješan, inače propadaš [emo_smijeh]

pravDA?!

bitno da se ljude deložira iz kuće zbog kredita za auto..

Takvih slučejeva ima u HRV možeš ih lopatama bacat. Oprostila je jer će netko dobiti ispod stola. Zato rijetki koju u takvim Linićevim uvjetima uspiju poslovati i plaćati uredno i spadaju i jesu budale. Naravno da jesu jer ne vrijede pravila (Zakon)jednako za sve. Sadašnja Vlast ima stotine Fižulića kojima će onda sljedeća Vlast “opraštati” porez. [emo_smijeh]

tome mamlazu drzava oprostila dug ,nema pravde ja vise neplacam pdv.

Država će morati nama Magarcima oteti 51 milion više poreza koji je poklonila njihovom bivšem ministru Fižuliću.

Strašno u kakvom “poslovnom” svijetu živimo [emo_bijesan]

New Report

Close