Druga velika investicija na Medvednici, konačno se ulaže u jedan od simbola grada

Naslovnica Forum Komentari članaka Druga velika investicija na Medvednici, konačno se ulaže u jedan od simbola grada

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Mogli ste bar napisati da je toranj sagradila Tehnika građevno poduzeće iz Zagreba ili to treba posebno platiti, ali kada netko izmisli da se ruši petlja na Držićevoj to je udarna vijest, naravno sa imenom izvođača i to prije četrdesetak godina. Toliko o našem objektivnom novinarstvu.

Da, tornjeva nam treba što više…nema sumnje..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

miami, taj toranj je jedna od najviših telekomunikacijskih točaka na svijetu jer počinje negdje na cca 1.000 m nadmorske visine i nije to crkveni toranj a građen je tehnikom klizne oplate i svakako je graditeljski pothvat, pogotovo za ono vrijeme.

Mate Botica vas je lagao. A ma baš ništa nije učinio od nabrojenog. Pa ni prvi korak – LED rasvijetu. Uposlenik sam vanjskog korisnika i često smo na tornju. Po uređajima curi voda, a cijene najma prostora su 500 kn + pdv mjesečno po svakoj antenici manjoj od 1m. U tom restoranu vidikovcu je močvara, voda ulazi zbog ne održavanja. Botica je potpuno nestručna osoba, sklona lažima i uveličavanju svojih nultih stručnih dometa, postavljen diobom izbornog plijena Karamarkove stranke samozvane domoljubne koalicije, kada je najuren iz SOA a Tim Orešković odbio ga je imenovat za šefa OTC-a. I Karamarko je rekao da če gradit nuklearke po Finskoj, pa ga odjebali kad su vidjeli da je nestručna osoba sa osnivačkim “kapitalom” od 20 000 kn. Nemojte očekivat da ćete na vidikovac. Taj UDBA klon zabranjuje čak i slikanje sa tornja, a što čete onda tamo.

New Report

Close