Dronovi donose HT-ov najbrži internet u središte Zagreba

Naslovnica Forum Komentari članaka Dronovi donose HT-ov najbrži internet u središte Zagreba

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A u tom istom centru Zagreba korisnici su osuđeni na 50 godina stare bakrene parice umjesto optike…
Ova firma je poptpuno izgubila kompas, a i korisnike. Ovakve p…je su im postale puno važnije.

Živim na sjevernom djelu Zagreba ne mogu dobiti ni telefonsku liniju te novce koje će tamo potrošiti prije nek ulože u razvoj centrale na sjeveru grada.

Ovo su potezi uglavnom uglavnom iz marketinških razloga.a ne modernizacija. Postave na par uskih loakica veliku brzinu a na 90% ostatka Hrvatske je brzina nezadovoljavanjuća i nedostatna. Evo npr u Zagorju već godinama je brzna Interneta na samom minimumu, veze svaki dan više puta pucaju i sve je na nivou 19 stoljeća. Na višestruke primjedbe građana odgovoreno je da im se ne isplati ulagati jer nema dovoljno ljudi.

Daklem to je politika, postavi par područja sa visokom brzinom radi marketinga, uvedi kakav takav Internet tamo gdje je gustoća stanovnika visoka (naselja sa zgradama) pa je i povrat ulaganja kraći, a ostaka tko šiša.

To je poslovna politika za 19. stoljeće a tako će i završiti jer napredak tehnologije je nezaustavljiv. Već sada ima 20 Mbit Internet preko Satelita za 150 Kn a za 800 Kn je flat. Sve će to doći na svoje, a dotle deri građane

New Report

Close