‘Dobavljači nemaju razloga strahovati, dobavljači će biti u potpunosti plaćeni’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Dobavljači nemaju razloga strahovati, dobavljači će biti u potpunosti plaćeni’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

“Dobavljači nemaju razloga strahovati, dobavljači će biti u potpunosti plaćeni,”

MA NIJE MOGUĆE DA JE GORNJE REKAO UVAŽENI MINISTAR…JER DA JE REKAO ONDA BI TO ZNAČILO ILI DA NEMA POJOMA NI O ČEMU A NAJMANJE O EKONOMIJI I SITUACIJI U AGROKORU ILI PAK DA PRODAJE MAGLU (ČITAJ LAŽE)…

S OBZIROM DA NA GORNJE, VAŽNO JE ZBOG SVEKOLIKE JAVNOSTI DA SE KORIGIRA / ISPRAVI GORNJI TEKST….

Dobavljaci imaju razloga strahovati jer su vjerovnici zadnjeg reda. Porezni obveznici takodje trebaju strahovati jer ako vlada pokusa progurati vjerovnike zadnjeg reda, slijedit ce tuzbe i masivne isplate odsteta iz proracuna.

Ko god ima imalo pameti nece vise davati robu Agrokoru. S drzavnom upravom erozija kapitala u Agrokoru se moze samo ubrzati.

Kreditori i dobavljaci se trebaju dogovoriti da pretvore dug ili dio duga u vlasnicke udjele.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Samo netko tko pojma nema može dati takvu izjavu.
Bit će suza ovdje da ti je po dosta a ne namireni dobavljači

Ne vjerujem da je on to mogao reci.
Vjerovatno je ovo izvuceno iz konteksta !

Dobavljac koji vjeruje ovom moronu s orlovskim nosom ugrozit ce svoju vlastitu kompaniju. Privatne kompanije odnosno dobavljaci nemaju nikakvu korist od necega sto nasi crony politicari zovu “stabilizacijom gospodarskog sustava” jer je njihov primarni cilj zastita vlastite imovine, a potrazivanje prema Agrokoru je neupitno privatna imovina dobavljaca i sta se tu drzava ima mijesati s nekim povjerenikom i kome je ikada u ovoj drzavi bilo koji drzavni povjerenik donio srecu i napredak? To su price za malu djecu i svi privatni dobavljaci to jako dobro znaju. Nogometni sudac neka se pozabavi Petrokemijom koja je accident waiting to happen. Pa onda cemo jos 200 milja poreznog novca zakucat u rupu bez dna? Glavni problem ove drzave je sto privatizacija nikad nije detaljno i temeljito provedena. Sve privatne firme redom rade dobro, a sve drzavne i paradrzavne kao Agrokor propadaju. Kada cete shvatiti osnove gospodo? S nasim politickim kadrom i nasim politickim postenjem i upravljackom etikom – potpuna privatizacija je jedini i najbolji put. Cim prije tim bolje.

gospon maric, lex agrokor nigdje niti jednom rjecju ne previdja dobavljace.
nemojt misliti da su ljudi konji, barem im dostojanstvo ostavite.

New Report

Close