Do kraja srpnja novi set mjera za porezno rasterećenje rada, neke bi mogle dovesti do povećanja plaća

Naslovnica Forum Komentari članaka Do kraja srpnja novi set mjera za porezno rasterećenje rada, neke bi mogle dovesti do povećanja plaća

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovaj Maric je teska truba. Smanje porez na meso a isto poskupi. I sad su kao isplacene nagrade radnicima – placa dio normalno a dio neoporezivo nagrada. Dakle ovo nisu.mjere za radnike vec poduzetnike i lopove.

Ma ova država je i stvorena za lopove i partiju (prije cksrh sada hdz). Pljujem po sebi i 91 i sve ove godine. Prerano smo spremili duge cijevi. Trebalo je samo ih okrenuti za 180…ovako gospodo, sto smo htjeli i birali; imamo.

Vlada smanji Pdv na hranu a hrana jos poskupi. Mlijeko je najbolji primjer. Samo 1 super zakon bi rijesio sve probleme. Drzavne place smanjiti na maksimalno prosjecnih 6250 kn, pocevsi od sabora pa nadalje. Uvesti zakon da svaki poduzetnik se kontrolira od drzavnog sluzbenika u pogledu placanja i trosenja, nema neplatisa niti muljanja. Da lijeva zeni gorivo, pere lovu i utaji. Slicno kao US. I najbolje od svega da na kraju godine poduzetnik 40% profita ima dati radnicima. I mislim da bi brzo prestigli Svicarsku.

Romel, 16.07.2019. u 09:01
neke bi mogle dovesti do povećanja plaća

Nema tih reformi koje mogu popraviti 25 godina HDZSDP-a.

New Report

Close