EN DE

DM otjerao 15 zaposlenika koji su potkradali tvrtku

Naslovnica Forum Komentari članaka DM otjerao 15 zaposlenika koji su potkradali tvrtku

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Odvezla se Marinka na parnome valjku 😉

Ideje naše benzin Vaš!

Meni je problem potkradanja u tvrtku , na žalost, dobro poznat i završio je slično , kao i DM-u sa dotičnim
djelatnicama…..bitno je , na vrijeme otkriti probleme. To se i najčešće u maloprodajama događa u vrlo
unosnim lancima, ekskluzivnih proizvoda, koji se prodaju pod dobro podržanim marketingom koji obiluje
gratis proizvodima, extra naturalnim rabatima, popustima potrošačima, pogodnostima pri kupnji
najrazličitijih vrsta..
Moja poznanica rekla mi je…ja nikad u svom životu- nisam u ljekarni ništa dobila gratis…a zaprepastili biste se
koliko napora proizvođači ulažu u poticaje i nagrađivanje potrošača, naravno, u segmentu gdje je to
zakonom dozvoljeno.
Sve to, uglavnom završi u džepovima trgovaca…..pardon, zaposlenika u specijliziranim trgovinama…
Drago mi je da je DM otvoreno o tome priopćio svima da se i u tim situacijama korektno snalaze ….i da ih rješavaju.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

3 godine već traje program lojalnosti, a oni su sada skužili,kapa dole onima koji prate rad zaposlenika.

ma krali bre na popustu,svatko “drpa” di može,što ne?

New Report

Close