Direktor iz Fitcha: Preustroj hrvatskih državnih tvrtki dovest će do otkaza

Naslovnica Forum Komentari članaka Direktor iz Fitcha: Preustroj hrvatskih državnih tvrtki dovest će do otkaza

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Čitajući svaki naputak i objašnjenje stranih entiteta o HRV pitam sve cijenjene čitatelje ima li koji zahtjev izvana koji HRV politika nije ispunila/poslušala?? Po čemu smo mi to samostalna i suveremna država ako niti jedan jedini vlastiti interes ne možemo zaštititi??

Ja bih naše političare usporedio sa slijedećim:
– to je kao da nikada u životu niste vozili avion a onda SLUČAJNO :-))) postanete kapetan. Kako takav čovjek može upravljati avionom ??? Kako možete dogovarati let sa kontrolom leta i svim ostalim faktorima koji sudjeluju u letu – jedino na način da apriori prihvaćate sve njihove sugestije i zahtjeve – jer uopće ne razumije o ćemu se radi (najčešće ne zna ni engleski jezik pa uopće ne zna što govore).
Ono što je još facsinantnije da u tom trenutku umjesto da prionu učenju pa koliko toliko savladaju letenje – oni počnu glumiti hohštaplete lupetajući gluposti, doskočice i priglupe viceve….
I naravno da njihov avion ne može nikada niti poletjeti… a mi svi očekujemo da on odvozi bar 3-4 ture na dan sa prepunim avionom zadovoljnih putnika :-)))
I tko je onda glup – oni koji su ga izabrali za kapetana (iako su znali da nema pojma o avionu) ili on sam koji je zgrabio dobru plaću i živo mu se j… za one koji su ga nagradili plaćom kapetana…

New Report

Close