EN DE

Dionice moraju rasti 200% da ih mirovinci ne prodaju

Naslovnica Forum Komentari članaka Dionice moraju rasti 200% da ih mirovinci ne prodaju

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Meni je ovo pravilo skroz šašavo dakle mirovinci smiju kupovati dionice samo kad su skupe a prodavati ih kad su jeftine,pa ko tu koga?!

E pa pitajte Samodola zašto je to tako. A da se ne mučite mogu Vam i ja dati odgovor. Zato da se pljlačkaju mirovine budućih umirovljenika. Evo sad primjer AZ-a, kupovao je igh na iznad 10000 kn a sad ga rasprodaje na 4000-4500. Dal je to dobro gospodarenje?

Kao i puno ostalih zakona – i ovaj je malouman. Sto i nije cudo s obzirom kakvi ih likovi izglasavaju.
S obzirom da su MF dugorocni ulagaci i da se radi o imovini buducih penzionera – zar ne bi trebali postojati neki SEKTORSKI PRIORITETI, VIZIJE GOSPODARSTVA od strane vrle Vlade, DUGOROCNE STRATEGIJE ULAGANJA, DUE DILLIGENCE KOMANIJA na ZSE od strane MFova, STRATESKA POVEZANOST SA UPRAVAMA I NADZORNIM ODBORIMA itd itd.
Sve u svemu, buffetovski pristup MF vezan uz domace TK.

I konacno pitanje: zasto ce se prodavati ostatak INE, JANAFa, Hrv Voda, HEPa … i ostale upropastene srebrenine strancima a MI (buduci penzioneri) CEMO OSTATI BEZ ICEGA.
Zasto? Zato jer je management nesposoban i korumpiran NA SVIM HEBENIM NIVOIMA … na celu sa maloumnim Saborom.
U stvari , ostat cemo sa ovim kretenskim zakonom koji je preslikan sa NYSE i 401K sto je potpuno neprimjereno malesnoj drzavi kao RH.

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Ovo je namjerno napravljeno da uništi tržište dionica….

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Nije mi jasno ništa više, jel ovo neka zahebancija ili ?????? Sve prodajte strancima za kunu, pa kad uđemo u EU sa dugom od 100 milijardi biti čemo svi sretni i presretni, jer če nam i unuci naših unuka biti u dužnićkom ropstvu. Ako su za ovakvu Hrvatsku poginuli svi oni divni momci onda je Ja nabijem na k….! Ustvari kakav narod takva država – nitko se nebuni ovi samo lapaju milijarde, ljudi ostaju bez posla, i nehebe nikog ništa. Mislim da nam tako i treba. Pozdrav svim hrvatskim radnicima ma gdje grbili – imate zaraditi 35 milijardi za mirovine sljedeće godine, uprite hebiga!!!

Uhljebe na ulicu!!!!!

New Report

Close