Delta i Agrokor žele oduzeti Francku 20 posto udjela na hrvatskom tržištu kave (objavljeno 12.03.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Delta i Agrokor žele oduzeti Francku 20 posto udjela na hrvatskom tržištu kave (objavljeno 12.03.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kao trade-mark za kavu mogli bi uzeti sliku vesele Ive Todorić s nakrivljenom šajkačom na glavi! To bi bio pravi pandam Franck-ovoj ljepotici.

ma prekrasno, svaka čast todoriću, preplavit ćeš hrvatsku kavom iz srbije pod sloganom konzumirajmo hrvatsko!

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

Ja tu ne vidim nikakav problem.Mislim o Todoriću nemam neko mišljenje ali zašto da to ne radi? Pa ti kad piješ kavu ne pitaš u Italiji,Austriji ili kod nas od kud je kava…iz Kolumbije,Brazila,Albanije,nego gledaš da li ti je ukusna i kupiš.A to što Todorić,Lura… kupuju po Srbiji i prave dobar profit je opet normalna stvar za normalne ljude.Tko to ne kuži treba se ostaviti ekonomije već se baviti politikom.

mislim da ću prije piti franckovu kavu nego neku iz niša.

Ja imam Frank dionice ali ne pijem Frank kavu jer mi ne odgovara.Kod nas u Zagrebu ima puno boljih kava za piti nego Frank kava ( barem za mene ).
Tako je i kod drugih stvari svatko od nas ima drugačije ukuse i konzumira različite proizvode.
[smiley2]

sve ja to kužim bratec ali nemreš ti meni srat stalno po televiziji i radiju i novimama kupujmo hrvatsko, konzumirajmo hrvatsko, hrvatski proizvođači, 90% robe u konzumu je od hrvatskih proizvođaća itd itd itd a držat u dućanu preko 100 srpskih proizvoda, sramota.

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

Potpuno te kužim ali tak ti je u svakoj državi gdje se trži po zdravom kapitalizmu.U Njemačkoj je sve aus Deutschland ali opet oni više i draže piju Francuska vina nego njihova.a da ne govorim o Nizozemskom siru nego nihovom a to su im najmrži susjedi.
To je tak normalno.
A Njemačka ima puno više sireva i vina nego mi kava.

franck će propasti ako ubrzo ne dobije ozbiljnu konkurenciju! već su se uspavali u svom funkcionalnom monopolu, i stagniraju…

to važi i za bilo koju domaću tvrtku uspavanu u monopol ili uvjete bliske istom. samo konkurencija tjera tvrtke da normalno funkcioniraju i razvijaju se[smiley1]

New Report

Close