Deficit smanjen na teret gospodarstva

Naslovnica Forum Komentari članaka Deficit smanjen na teret gospodarstva

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ova Vlada treba dobiti i regres i bonus za pretakanje iz šupljega u prazno za vrijeme cijelog mandata, a da im je pri tome jedino rupa sve veća i veća…

Sve što će na ovaj način postići je smanjenje prihoda i povećanje rashoda.
I dalje izbjegavaju rješavati stvarne probleme, izvlače iz gospodarstva daleko više nego što bi trebali i to može rezultirati opet samo padom BDP-a i posljedično još većim deficitom.

Linić je sa svojim katastrofalnim procjenama već pokazao da nezna što učiniti, i iako vjerujem da ima dobre namjere rezultati će biti kastastrofalni i za Hrvatsku a bogme i za SDP.

Nevjerojatno, ali ako ovako nastave čak i sa Karamarkom u oporbi oni će izgubiti izbore.

Neka smanje više taj glomazni državni aparat. Sve više i više uhljeba…a na naš račun.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

Pa nisu ludi da otpile granu na kojoj sjede .

Kada pitali Žabe :

Jesuli za to da se isuši Močvara ?

Žabe bi bile protiv.

.


Linić je sa svojim katastrofalnim procjenama već pokazao da nezna što učiniti, i iako vjerujem da ima dobre namjere rezultati će biti kastastrofalni i za Hrvatsku a bogme i za SDP.

Nije mi namjera branit Linića (mislim da nakon Šegona a i svih drugih priča koje dolaze iz porezne trebao dati ostavku) ali ovdje se bijes krivo usmjerava na min financija umjesto na glavnog krivca za ovakav ‘rebalans’.
Linić je trebao dogovorit smanjenje sa svakim ministrom pojedinačno i naravno naletio na zid kod svakog, jer nitko ne da ni kune od ‘svog’ ministarstva, a premijer Milanović umjesto da kao glavni autoritet lomi otpore svakog ministra pobjegao ko zadnja p… NA SKIJANJE….
To je tipično piz…unsko ponašanje čovjeka koji nije u stanju biti lider niti je u stanju donositi bilo kakve a kamoli teške odluke


Neka smanje više taj glomazni državni aparat. Sve više i više uhljeba…a na naš račun.

slažem se. ali ne, oni kažnjavaju sve smanjivanjem plaća. zar je onda ljudima motivacija da ostanu. otići će sposobni i pošteni, ostat će ljubavnice i kćerkice koje briga za plaću jer tatica puni džepove na drugačiji način…rezanjem se tone još dublje. to je osnov ekonomije. ali oni očito to žele jer nitko nije toliko glupav i nesposoban. očito je plan da budemo mrvu skuplja radna snaga od srbije, a blizu smo beča i minhena.

...povijest se ponavlja...

Ovaj vaš naslov je teški utopizam.Jer pretpostavlja da će prihodi ostati isti, što je neosnovano očekivanje i pokazuje popriličan dilentatizam.
A pretpostavka je majka svih za.eba.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

New Report

Close