Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.12.2025. u 11:59
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DDJH
58,50
59
1
58,50
60,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ne vjerujem ni ja za Francuze, Česi ili ode sve u k…c 🙂

Samo ne znam šta se čeka više

Sapunica ce trajat tako dugo dok se ne potrosi lova od EU a onda fajrunt

Bently, 14.01.2021. u 19:26

Sapunica ce trajat tako dugo dok se ne potrosi lova od EU a onda fajrunt

To teško, bit će to riješeno možda i brže nego mislimo, moglo bi nas iznenadit (pozitivno naravno).

Pozitivno se samo i očekuje 😉 samo je pitanje vremena, samo što se čeka više, neka objave napokonČesi preuzeli ĐĐ i uložit će xxx miliona u nove tehnologije i otpisat se dugovi ili će pokrit dugove i ćao đaci..

Bently, 14.01.2021. u 14:22

Nema teorije da Francuzi dobiju posao.

Zasto ste tako sigurni ?..Amerima smo dali LNG ..Kinezima cemo luku i prugu..Francuzi imaju Istru /Aerodrom i do sada se uz njih nije vezala ni jedna afera..Po meni su oni veci favoriti od Izraela ili Sveda

Pozdrav

svi smo mi Crobex

sitnariba, 15.01.2021. u 10:27

neka objave napokonČesi preuzeli ĐĐ i uložit će xxx miliona u nove tehnologije i otpisat se dugovi ili će pokrit dugove i ćao đaci..

hahaha…dobar vic…zar misliš da je itko lud upucati stotine milijuna svog novca unutra i to podijeliti s ostalim dioničarima??? ….zar ti još nije jasno zašto je onaj koji je dugi niz godina pokušavao spasiti ddjh sve rasprodao i izašao van?…ja ovdje očekujem spajanje dionica, brutalno brisanje sadašnjeg  kapitala dioničara pa onda  isključivi dokap od strane jednog jakog ulagača…kad sve završi, mali će ostati s mrvicama na računima…evo to je moje očekivanje pa ćemo usporediti kad se sve ovo završi

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

lijepo je nadati se, ali mašti nije mjesto na burzi jer nitko tko ulaže novac ne radi to da bi ga podijelio s drugima nego da on prođe što bolje.zapitajte se da ste na mjestu velikog igrača koji želi preuzeti firmu biste li svoj teško zarađeni novac dijelili s drugim dioničarima (koji su firmu bacili na prosjački štap) ili biste za svoj novac maksimalno povećali svoj udio u firmi, a smanjili udjele i utjecaj dosadašnjih vlasnika? vjerujem da svi znamo odgovor

kao što je kolega gore napisao, najveći igrač rasprodao je sve dionice i zbrisao, jasniji signal od toga valjda vam ne treba?

Upravo bila trominutna reportaza na hrt2 na regionalnom. Kazu za kraj, 800 radnika ocekuje 100-tu obljetnicu Djure Djakovica koji ce do kraja lipnja saznati novog strateskog partnera od 2 ponudjaca koji su predali neobvezujuce ponude. Uskoro ce lipanj.

P.S. Naravno lokalni izbori ce proci

Kolege tzv.pesimisti 🙂 ne znam zašto gubite vrijeme na forumu ĐĐ ako nemate dionice , bezveze totalno ili bi vi kupili , ali da nije baš 4+ kuna 🙂

Đuro će stat na noge samo je pitanje vremena, a mi koji imamo dionice čekamo strpljivo i nema prodaje il pukovnik il pokojnik 😉 do boljih vijesti pozdrav..

hrvalin, 15.01.2021. u 15:45

lijepo je nadati se, ali mašti nije mjesto na burzi jer nitko tko ulaže novac ne radi to da bi ga podijelio s drugima nego da on prođe što bolje.zapitajte se da ste na mjestu velikog igrača koji želi preuzeti firmu biste li svoj teško zarađeni novac dijelili s drugim dioničarima (koji su firmu bacili na prosjački štap) ili biste za svoj novac maksimalno povećali svoj udio u firmi, a smanjili udjele i utjecaj dosadašnjih vlasnika? vjerujem da svi znamo odgovor

kao što je kolega gore napisao, najveći igrač rasprodao je sve dionice i zbrisao, jasniji signal od toga valjda vam ne treba?

Tako se je gledalo u SFRJ ,danas su se horizonti proširili ,kad investitor ulaže svoj kapital onda gleda u budućnost a ne u prošlost , pritom vrlo važnu ulogu igra matematika ,unaprijed se zbroji profit od budućeg poslovanja pri čemu dugovanja posrnule firme mora biti zanemariv u odnosu na buduće kapitalne prihode ,tako da ne vjerujem da će današnji svjetski biznismeni tek tako doći u nečiju državu i kupiti dvadesetak posto posrnule firme kojoj prijeti stečaj ,jeftinija cjena “nečega” se može postići i na druge načine u dilu sa državom ,tako da investitor može preuzeti na sebe sva dugovanja prema državi ,a da prođe jeftinije prilikom preuzimanja većinskog paketa nego da razvodnjava postojeće dionice , to je sve stvar dogovora sa vladom a s obzirom na stanje u državi izazvanoj potresima i kovid situacijom ,siguran sam da će vladi biti u interesu zadržati sva radna mjesta i ići investitorima u susret kako bi od države dobili nekakve subvencije

Hoce li Cesi znati sto uopce kupuju, dok oni slazu ponudu sposobna uprava i dalje rasprodaje?

https://m.sbplus.hr/slavonski_brod/gospodarstvo/industrija/dd_grupa_prikuplja_ponude_za_prodaju_cetiri_nekretnine.aspx#.YAHqwRgo8wA

Spojili se česi na skrbničkom. Trebali bi imati vise od drzave  na njenih vise racuna. Kako sad ne dati ponudu? Ja ne vidim izuzece.

New Report

Close