| Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
|---|---|---|---|---|---|---|
DDJH |
59,93 |
3.236 |
54 |
59,00 |
62,50 |
0,85%
|
Odkud vam ta informacija?
Sa Petrokemijom je odlična priča, a vjerujem sa ĐĐ još bolja
Žmegač: U dvije godine od gubitaša do tvrtke koja posluje s dobiti
Odlične vijesti. Nadam se da ce doc do dogovora da sve strane budu zadovoljne
diranju u dionice 🙂 tako da onaj tko ulazi ima da unese kapital, a ima i ne završenih poslova gdje će isto doći lova 🙂
Kolega Osigurač čekamo još koji tjedan i 75 kn se nadam ubrzo
sitnariba
ako ocekujete uskoro ddjh po 75 kn, i ako ste sigurni u to, pa ja bih na vasem mjestu zalozio sve sto imam i kupio sada kad je po 5 kn. Jer nakon 75 bit cete miljarder. A takva se prilika na zse ne propusta. Ili?
Je , ĐĐ ide dalje i bez Bakića i Ivanovića ne mogu donositi odluke, na zadnjoj GS su rekli što misle o
Očito su prvi sastanci jako loši s obzirom na cijenu dionice. Ulagatelji i dalje forsaju svoju pricu da za jedan porsche dobiju ddjh na ustrb malih dionicara.
Očito su prvi sastanci jako loši s obzirom na cijenu dionice. Ulagatelji i dalje forsaju svoju pricu da za jedan porsche dobiju ddjh na ustrb malih dionicara.
pravila određuje isključivo onaj tko ima keš jer on ga može, ali i ne mora investirati..
kako ja to vidim, dioničari u ovoj situaciji imaju samo 2 realne mogućnosti: ili dokap po (lošim) uvjetima tj.brutalno razvodnjavanje sadašnjeg kapitala u korist novog vlasnika ili stečaj!
Tada glasam za stecaj. Neka institucije lagano rade po stecajnom zakonu, neka prodje deset dvadeset godina da se to sve likvidira, a ovi Divovi, slovenci ili neka cekaju kraj stecajnog postupka ili ako bas zele neka za pislijivih dvije milje kuna otvore novi ddjh pa neka rade od pocetka!!!
brutalno razvodnjavanje sadašnjeg kapitala u korist novog vlasnika je vec odbijeno, a stečaj nije opcija jer predugo traje a i u koliziji je sa planom restrukturiranja na nacelnoj razini. Da je htio, Djuro je jos proslo ljeto mogao pokrenuti PSN ili brzi stecaj. Nema smisla vise spekulirati sto bi bilo kad bi bilo, sve ce se saznati na vrijeme.