DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

25 kn za ddjh. I ovo je prenapumpana cijena

jel zna netko da li se đuro prima na marđin? ako se prima, mogo bi on sutra oli sljedeći tjedan još malo zaroniti????

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Vi koji ste prodali po 25 evo vam posljednji pozdrav!

Al ce se ovdje omastit Erste 🙂
Ili mozda xp?
Xy ima dionice u erste racunu, a erste ima ugovor kao MM.
Cijelo ovo vrijeme xy, kroz paravan mm zaradjuje milione?
Molim replike na ovu teoriju zavjere.

.

Bandić je vidovit čovjek, on je još davno rekao “Kad je bal nek je maskenbal” i sigurno je mislio na ovaj današnji trejd na Djuri Djakovicu [emo_smijesak][emo_namigusa]

Realno… trenutne dionice DDJH ne vrijede ni 5 kuna/komad. Sa dokapom, mozda 10-15 obzirom da ce jedan dio dokapa biti potrosen na otpremnine.

moram priznati dobro se ovo jos I drzi 30% iznad cijene dokapa

tko daje 25?

prvi put,

drugi puta

treći puta.

Prodano.

više nitko ne daje!

ne skači sam sebi u ..

23 ??

BVPS
8,54 …..3/2014.
13,90 …..2/2014.
25,25 …../2013.
62,59 …../2012.
67,18 …../2011.
79,42 …../2010.
95,49 …../2009.
95,11 …../2008.

Ovo nam je sasvim dovoljno da donesemo nedvosmislen zaključak o kompaniji i njezinom poslovanju. Sadašnjem, prošlom i budućem.

Book je trenutno 8,54 kn, dokap ide po 20,00 kn, a ekipa na burzi kupuje po 25,00 kn. Može neko suvislo objašnjenje? [emo_vrtimise]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

nije mi jasno da ddjh nije blokiran dok se ne zna cijena,kako ih nije sram dopuštati pad od 30 % bez relevantnih informacija.

opet zse kupusarska burza,tjera sve male ulagače od sebe.
na kraju će biti manji promet nego na kiosku.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

New Report

Close